• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak nefes darlığı

kubrakroglu38

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mart 2023
37
26
3
31
Arkadaşlar nefes darlığı yaşayan var mı ? Sanki nefesim kendime yetmiyor gibi özellikle akşamları boğulacak gibi oluyorum uyuyamiyorum çarpıntı başlıyor ölecek hissi aglayasim geliyor nasıl baş edeceğim ne yapmam gerekiyor kafayı yiyeceğim inanın iştahım gitti hayattan beklentim gitti 🙁

Arkadaşlar nefes darlığı yaşayan var mı ? Sanki nefesim kendime yetmiyor gibi özellikle akşamları boğulacak gibi oluyorum uyuyamiyorum çarpıntı başlıyor ölecek hissi aglayasim geliyor nasıl baş edeceğim ne yapmam gerekiyor kafayı yiyeceğim inanın iştahım gitti hayattan beklentim gitti 🙁
ben daha önce yaşıyordum. Panik atak vardı nefes darlığı baş dönmesi kalbim yerinden çıkacakmış gibi atardı. Pandemiden önce olmuştum ama tamamen bitti. Mutlaka destek almalısınız. Ben destek olmadan atlatırım diye düşünmüştüm çok daha kötüye gitti. Sonra terapistlere başladım, ilk gittim bir işe yaramadı. başka bir terapiste gittim orda da boşuna 4 hafta harcadım. Sonunda doğru terapisti bulabildim. Gideceğiniz kişiyi iyi araştırın öyle gidin bence.

ben daha önce yaşıyordum. Panik atak vardı nefes darlığı baş dönmesi kalbim yerinden çıkacakmış gibi atardı. Pandemiden önce olmuştum ama tamamen bitti. Mutlaka destek almalısınız. Ben destek olmadan atlatırım diye düşünmüştüm çok daha kötüye gitti. Sonra terapistlere başladım, ilk gittim bir işe yaramadı. başka bir terapiste gittim orda da boşuna 4 hafta harcadım. Sonunda doğru terapisti bulabildim. Gideceğiniz kişiyi iyi araştırın öyle gidin bence.
Nerde buldunuz terapisti özel hastane de mi yoksa devlet Hastanesi'nde mi ? Destek almam şart inşallah doğru terapist bulurum

Nerde buldunuz terapisti özel hastane de mi yoksa devlet Hastanesi'nde mi ? Destek almam şart inşallah doğru terapist bulurum
Benim arkadaşım gitmiş, yolda denk geldik o tavsiye etti, hayatımın şansı oldu diyebilirim Allah razı olsun ondanda. Özeldi, kendi yeri vardı Alsancak'ta, ben gittiğimde ordaydı ama gideli 3 yıl olmuştur. Galiba ordan taşınmış çünkü Alsancak'ta merkezdeydi 6-7 ay önce ordan geçerken tabelasını göremedim. Şu an nerede yeri tam olarak bilmiyorum yine Alsancakta galiba ama emin değilim. Yönlendirdiğim tavsiye ettiğim kişiler oldu onlardan bildiğim kadarıyla online da yapıyor yüzyüze de. Bir araştırın isterseniz, ben çok memnun kaldım herkese de tavsiye ederim

Be de de oluyor ama korkmayin baska seylere odaginizi verin nefesinize odaklanmayin biliyorum cok zor ama meditasyonlar yapin

Yedıklerın agır gelıyor yada mıdenı ekşitiyor olabılırmı
Benım suan oyle mesela mıdemde şiş hıssedıyorum ve nefesım yetmıyor carpıntı oluyor .
Uykudan fırlayarak uyandım ..
Midem ekşiyor o benı rahatsız edıyor bu aralarda🥲

Yedıklerın agır gelıyor yada mıdenı ekşitiyor olabılırmı
Benım suan oyle mesela mıdemde şiş hıssedıyorum ve nefesım yetmıyor carpıntı oluyor .
Uykudan fırlayarak uyandım ..
Midem ekşiyor o benı rahatsız edıyor bu aralarda🥲
Midem de sorun yok gibi farklı birşey bu canim ya

Back