panik atak mi?

Tam da şuan yaşıyorum dün acayip üzülmem cökmem üzerine sabaha kadar göğüs batması ve sizlamasi 0 uyku hala ayaktayım en son radyo açıp uyumayı denicem. Rabbim kinmseyi kaygı panik anksiyete ile imtihan etmesin çok Zor insanlar ne yaşadığınızı anlamıyor gerçekten.

ben panişk atak olmupştum yardım almadan geçmiyor ney azıkki. bende kalp çarpıntısı da vardı bunların yanında ve başım dönüyor gibi oluyordu

İnanamiyoruuuummm Anlattiklarinizin aynisini ben de yaşıyorum o nefes darliklari ciğerlerimi biri sıkıyormus hissiiii. Nasılsınız acaba? Umarim iyisinizdir Nolur konuşalım bu konuyu çünkü ayni durumdan muzdarip birini görünce o kadar mutlu oldum kiii

valla ben atlatmış biri olarak yazıyorum burda en önbemli şey doktorunuz. ben iki doktor değiştirdim üçüncü de bulabildim boşuna oyalanmışım zaman kaybetmişim. ömrümden ömür gitmiş. iyi araştırın derim. işi bilen biriyle kısa zamanda sorun çözülüyor tecrübeyle saabit. ama bilmeyenle sizi oyaldıça oyalıyor ve hem zaman hem para hem de hayatınızdan gidiyor. izmirdeyseniz tavsiyede bulunablirim ama başka şehirdeyseniz yani online olabilir sanırım ama volkan bey online yapıyor mu bilmiyorum sormak lazım

Merhabaa İstanbul da yaşıyorum yonlendirirseniz o kadar çok mutlu olurum ki. Umarim online yapiyodur

Doktorunuzun adı nedir acaba?

Doktorunuzun adı nedir acaba?
Volkan Öztürk, ben çok memnun kaldım şuan ofisi nerde bilmiyorum ama bulursunuz. ben gideli oluyor birkaç yıl. ama bulursunuz, numarası da duruyor hala değişmediyse, isterseniz özelden atabilirim bir denersiniz ama emin değilim değişmiş de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…