Psikologa gitsen-Mavi ilaç kullanmak istemiyorum artık herzamn ilaç nereye kadar diyorum bırakıyorum daha çok terikliyor bu sefer
Arada başlayacakmış hissi oluyor özellikle kendimi stresli hissediyorsam.ama anlatıyorum. Acikhava da yürüyüş çok iyi geliyor.negatif düşünceleri uzaklaştır kafandan.herşey olacağına varır de içinden bazende..SuUtku çok iyi bi şekilde yenmişsin allah hepimizin yardımcısı olsun peki hamile olmadan önce varmıydı sende naısl geçti hamileliğin. Mayflower75 senin hala gelen atakların oluyor mu peki
İki buçuk ay sonra hamile kalmışım ben. Plansız süpriz. İyiki ilaç içmemişim dedim. O tip ilaçları pat diye kesemiyormuşsun çünkü.SuUtku çok iyi bi şekilde yenmişsin allah hepimizin yardımcısı olsun peki hamile olmadan önce varmıydı sende naısl geçti hamileliğin. Mayflower75 senin hala gelen atakların oluyor mu peki
Kızlar hiç anlamadım bi anda geldi bunu iyileştirmenin bi çözümü yok galiba. Yüzüme peeling yaptım yüzüm hafif yanarken bana bişey oluyor sandım elşm ayağım titremeyr başladı nefes alamadım kalbim yerinden çıkıyordu resmen acile gidiyorum herdefasında hiç bişe yapmıyorlar. En yakın arkadaşımı arayıp onunla konuştum kafamı dağıtmamı sağladı şuan biraz daha iyiyim. Ne yaptıysam geçmiyor ömrüm böyle mi devam edecek bilmiyorum
Ben 1 sene önce tedavimi bitirdim. 1 senelik bir tedaviydi. Canım doktorum tetikleyen şeylere benimle birlikte üzüldü hep :)@hilal4242 panik atağı insanlar tahmin ediyorlar herkes gibi ama yaşamayan hiçbizamn anlayamaz onun ne kadar berbat bişey olfuğunu yasayan bilir. Ömrüm boyunca hep bunu düşünüyorum nasıl çocuk yapıcam bnm çocuğum olmicam atağım geldiğinde çocuğum karnımda ölecek gibi düşünüyorum hiç evlenemicem eşimi bırakıp ölecekmişim gibi düşünmekten yoruldum. Sen ilaç kullanıyormusub peki.
Hem ilaç tedavisi hem terapi o kadar.Maripositaa peki sen nasıl bi tedavi sürecinden gectin onu paylaşırmısın ne yapmak gerekiyor
Peeling ve panik atak konsundaA Asmidelimeliss neyde bağlantı kuramadın anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?