- 23 Aralık 2015
- 489
- 491
- 103
ben tam anlamıyla bırakmadım ama çook azalttım dozu bence sen de azalt ama yıne de kullan derim.. seniçok iyi anlıyorum yataga uzan on dk sonra gececekNefes egzersizleri o anda aklıma gelmiyor işte o an elim ayağım titriyor gececeğini biliyorum aama ya geçmezse ihtimali tetikliyor beni. İlaç kullanmıylrum kullanıyorum aslında ama kullanmak istemediğim için bir ay önce bıraktım ilaca bağlı kalmak istemiyorum. Ispanak tere kürünü uyguluyorum bi kaç gündür. Beni çok tetikleyen şeylerin üzrine gitmem gerekiyor sanırım bu durumu atlatabilmem için.-Mavi sebebineydiki10 SuUtku @shapes
İlacı bırakmakla iyi yapmışsın benceNefes egzersizleri o anda aklıma gelmiyor işte o an elim ayağım titriyor gececeğini biliyorum aama ya geçmezse ihtimali tetikliyor beni. İlaç kullanmıylrum kullanıyorum aslında ama kullanmak istemediğim için bir ay önce bıraktım ilaca bağlı kalmak istemiyorum. Ispanak tere kürünü uyguluyorum bi kaç gündür. Beni çok tetikleyen şeylerin üzrine gitmem gerekiyor sanırım bu durumu atlatabilmem için.-Mavi sebebineydiki10 SuUtku @shapes
Anlıyorum öyle tabiki ama aç karnına yenen tatlı ve bu saydığım meyveler insulin direncine sebep olup tetiklemeyide artırıyor. Migren ataklarına da aynı şekilde sebep oluyor. Çok geçmiş olsun.
paxera 30a kadar cıkmıstım sımdı uc gunde bır 5 m alıyorum panık atakları uzaklastryo bır sure boyle gıdecegımsebebineydiki10 bu anlarda atak anlarında yani hastalığı yaşayıp bilen kişiler çok daha rahatlatıcı oluyor çok tesekkür ederim hepinize kızlar. Sen hangi ilacı kullanıyorsun
Kese kağıdı temin edebilirsin. Kutuda satılan kullanılmamış dolap poşetleride temiz olurHiç öyle posette nefes alıp vermeyi düşünmedim bunun içinde çok hijjenik bi poset olması gerekliSuUtku
Panik atağım yok hakkında bilgim var-Mavi peki sende panik atak var mı sen kullanıyormusub ilaç
hıı ondan ilaç kullanma dedin konu sahibesine.. yaşamayan bilmez kullanma ööle saçma şeyleri derler.Panik atağım yok hakkında bilgim var
Bir panik atak olmasada kalp rahatsızlığım var psikolojik değil gerçekten nefes almakta zorlandığım zamanlar sık sık oluyor
Kontrol etmeyi öğrendim
Sakinleştirici ilaç vermişti doktorum ama hiç kullanmadım
bu tür ilaçlarda başlayıp kafaya göre bırakmak hastalıgın kat kat artarak gelmesıne neden oluyor..SuUtku cnm bnde cipralex 10 mg kullanıyorum ama günde yarımını içiyordum şuan bir aydır bıraktım onuda içmiyorum
İlaçlar sandığınız kadar masum değillerhıı ondan ilaç kullanma dedin konu sahibesine.. yaşamayan bilmez kullanma ööle saçma şeyleri derler.
Üç sene olacak bana kriz geldi. Kızımı banyo yaptırmıştım. Çok alakasız bi zamandı. Ambulans çağırdı eşim ve komşularım. Nefes alamama titreme. Göğsüme bişey oturuyor hissi. Ambulans dr u fiziksel değil dediSuUtku cnm bnde cipralex 10 mg kullanıyorum ama günde yarımını içiyordum şuan bir aydır bıraktım onuda içmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?