Panik atak krizim tuttu kızlar yardım...

cako1991

Aslan kadını
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
136
44
28
33
Kızlar biraz önce yüzüme tca peeling yaptım ama panik krizim tuttu çok kötüyüm şuan napmam gerekiyor nefes alamıyorum. Tca nın böyle bir zararı varmıydı bildiğiniz

Peeling den olur mu ki? Ben de ütü yaparken gelmişti bir kere :) nefes egzersizi yapın. Burundan 4 e kadar yavaşça sayarak alın 4 an tutun 4 an de nefesi ağızdan verin.

Canım sakın ol panokten nefesın daralıyor sakınlesmelısın

Zor durumlar icin sakinlestirici birseyler yazmadi mi doktor? Eger yoksa ; Elbet geçicek pencereyi açıp derin nefes alın.Müzik dinleyin kafanızı bir seyle mesgul edin. Ben 4 yil önce iyilestim.Kendinize güvenin inanin size yardimci olacak en iyi dost kendinizsiniz.

Boyle nasil panik atak oluyor ben anlamadim af buyurun lutfen. Yuzunu yika temiz havaya cik.

Derin derin nefes al.bunun geçeceğini biliyorsun öyle düşün. Şimdiye kadar panik ataktan hickimse ölmedi..nefessiz kalman mümkün değil. Nefes alabiliyorsun çünkü. Sakin ol..

Şimdi nasılsın?
Nefes egzersizi ile halledemiyorsan hemen bir acile git

çako tca yı bilemicem ama sanmıyorum böyle bi etkisi olsun
bi yerde otur ve sayı say mesela 1478 den geriye doğru

Kızlar hiç anlamadım bi anda geldi bunu iyileştirmenin bi çözümü yok galiba. Yüzüme peeling yaptım yüzüm hafif yanarken bana bişey oluyor sandım elşm ayağım titremeyr başladı nefes alamadım kalbim yerinden çıkıyordu resmen acile gidiyorum herdefasında hiç bişe yapmıyorlar. En yakın arkadaşımı arayıp onunla konuştum kafamı dağıtmamı sağladı şuan biraz daha iyiyim. Ne yaptıysam geçmiyor ömrüm böyle mi devam edecek bilmiyorum

Yuzune yanici bir madde surmussun
Sonucta ve panik olmussun normal.
Korkutmussun kendini ya yanarsa
Ya yuzume bisey olursa vs gibii
Sakin olmaya calis.
Cok gecmis olsun.

Hala devam ediyorsa bi kese kağıdına yada dolap poşetine hava üfleyip o havayı geri çekin.
Beyne fazla oksijen gitmesi arttırırmış. Yaşamıştım bende.

Nefes egzersizlerini netten araştır
Önce bunu öğren inan çok işe yarıyor
İçinden tekrar et ; nefes alabiliyorum sakinleşeceğim ve geçecek
Seni sakinleştiren ne varsa böyle anlarda acil durum butonun haline getir
Sakin bir müzik , stres topu , balkona çıkmak gibi

Ac karnına tatlı, muz, hurma, üzüm kesinlikle yemeyin ataklarinizi siklastirir. Sizi en çok ne sakinlestiriyorsa onu yapın.

Nefes egzersizleri o anda aklıma gelmiyor işte o an elim ayağım titriyor gececeğini biliyorum aama ya geçmezse ihtimali tetikliyor beni. İlaç kullanmıylrum kullanıyorum aslında ama kullanmak istemediğim için bir ay önce bıraktım ilaca bağlı kalmak istemiyorum. Ispanak tere kürünü uyguluyorum bi kaç gündür. Beni çok tetikleyen şeylerin üzrine gitmem gerekiyor sanırım bu durumu atlatabilmem için. -Mavi sebebineydiki10 SuUtku shapee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…