Hiç sormaAmin canım insallah ataklarda umarm düzelir cok kötü oluyorm tuttudgunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sormaAmin canım insallah ataklarda umarm düzelir cok kötü oluyorm tuttudgunda
Canim bende panik atakMerhaba arkadaşlar ben yaklaşık 4 yıldır panik atak hastasıyım. Artık tedavi olmak istiyorum çünkü hep bir gün gecer diye diye hep aksattim tabiki iyi olduğum günler var çok şükür panik atağın en zor anlarını yaşamış biriyim Rabbım kimsenin başına vermesin birdahada yaşatmasın inşallah ama stres kaygı artık bıktım bişey yapmam gerekiyor böyle ömür geçmez. Adetimi bile etkilediğini düşünüyorum çok gecikiyor 40-50 gün geçikebiliyor daha fazlada. Çoçuk sahibi olmak istiyorum bu sıkıntılardan uzak durmam gerekiyor hamile kalsam bile hamilelikte panik atak daha çok tetikler.. Ve bu ay inşallah psikiyatride randevum var psikoloğa gidiyordum ama ilaç yazamiyordu. İlk kez psikiyatriye gitcem doktor büyük ihtimal ilaç yazar ama hamile kalmak isteyenlere göre bi tedavi yapılıyormu ki çok merak ediyorum çünkü şimdi ilaca başlasam sonra hamile kalsam ilacı birden bırakma zorunluluğu yaşamak istemiyorum. Önce tedavi ol sonra çoçuk düşünürsün demeyin nolur 2 sene oldu ve aile baskısı hissediyorum ilk gelinim çoçuk istiyor herkes Bu süreçte nasıl bi tedavi uygulanıyor acaba bilgisi olan varmı ?
Secitayi gebelikte veriyolar mi ben de panik atak hastasiyim ama baya ilerlemis 1 yil kullandim secitayi suan 23 haftalik hamileyim hamilelik surecinde ilac kullanmadim dayanamiyorum cok kotu durumdayim butun vucudum agriyo uyuyamiyorum psikiyatrige gitdim selectra 25 mg verdi icemeye korkuyorum ya bisi olursa diye.Bende gorustm canım bana secita verdi
Selectra daha ağır secitaya göre canımSecitayi gebelikte veriyolar mi ben de panik atak hastasiyim ama baya ilerlemis 1 yil kullandim secitayi suan 23 haftalik hamileyim hamilelik surecinde ilac kullanmadim dayanamiyorum cok kotu durumdayim butun vucudum agriyo uyuyamiyorum psikiyatrige gitdim selectra 25 mg verdi icemeye korkuyorum ya bisi olursa diye.
Hormnlarn artio cunku bende 14 haftayim her akşam nefes darligim oluo rahat uyymyrmSecitayi gebelikte veriyolar mi ben de panik atak hastasiyim ama baya ilerlemis 1 yil kullandim secitayi suan 23 haftalik hamileyim hamilelik surecinde ilac kullanmadim dayanamiyorum cok kotu durumdayim butun vucudum agriyo uyuyamiyorum psikiyatrige gitdim selectra 25 mg verdi icemeye korkuyorum ya bisi olursa diye.
Vallahi bilmiyorum icmeye korkuyorum zatenSelectra daha ağır secitaya göre canım
Senin belirttilerin ne canım atakların nasilVallahi bilmiyorum icmeye korkuyorum zaten
Bi anda gelen nefes darligiyla baslayan usume titreme esneme gogus agrisi bas donmesi ic daralmasi uyuyamama evde tek basina kalamama yemek yemk isteyip yiyememek kalp krizi geciriyorum saniyorum oluyorum saniyorum baya ilerledi ama hayirlisi surekli bisiyon yok diyererek kendimi frenliyorumSenin belirttilerin ne canım atakların nasil
Aynilarini bende yasyrm canim caresiz kalmak dermansız dert gibi biseyBi anda gelen nefes darligiyla baslayan usume titreme esneme gogus agrisi bas donmesi ic daralmasi uyuyamama evde tek basina kalamama yemek yemk isteyip yiyememek kalp krizi geciriyorum saniyorum oluyorum saniyorum baya ilerledi ama hayirlisi surekli bisiyon yok diyererek kendimi frenliyorum
Aynen oyle ilaci kullanmak istiyorum.ya bisi olursa diye bide onu takiyorum kafaya tuaf bi durumAynilarini bende yasyrm canim caresiz kalmak dermansız dert gibi bisey