Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 4 yıldır panik atak hastasıyım. Artık tedavi olmak istiyorum çünkü hep bir gün gecer diye diye hep aksattim tabiki iyi olduğum günler var çok şükür panik atağın en zor anlarını yaşamış biriyim Rabbım kimsenin başına vermesin birdahada yaşatmasın inşallah ama stres kaygı artık bıktım bişey yapmam gerekiyor böyle ömür geçmez. Adetimi bile etkilediğini düşünüyorum çok gecikiyor 40-50 gün geçikebiliyor daha fazlada. Çoçuk sahibi olmak istiyorum bu sıkıntılardan uzak durmam gerekiyor hamile kalsam bile hamilelikte panik atak daha çok tetikler.. Ve bu ay inşallah psikiyatride randevum var psikoloğa gidiyordum ama ilaç yazamiyordu. İlk kez psikiyatriye gitcem doktor büyük ihtimal ilaç yazar ama hamile kalmak isteyenlere göre bi tedavi yapılıyormu ki çok merak ediyorum çünkü şimdi ilaca başlasam sonra hamile kalsam ilacı birden bırakma zorunluluğu yaşamak istemiyorum. Önce tedavi ol sonra çoçuk düşünürsün demeyin nolur 2 sene oldu ve aile baskısı hissediyorum ilk gelinim çoçuk istiyor herkes Bu süreçte nasıl bi tedavi uygulanıyor acaba bilgisi olan varmı ?