- 20 Haziran 2020
- 869
- 1.604
- 63
- 33
- Konu Sahibi kafasiikarisiik
Günaydın arkadaşlar, 4 gündür ne yaşadığımı bilmiyorum. Salı günü öğle saatlerinde işteyken birden bire derin-hızlı nefes alıp vermeye başladım. Ama çalışmaya devam ediyorum bırakmadım. Kalbim yerinden çıkacak gibi atmaya başladı hızına yetişemiyorum resmen. Kendimi dışarı attım nefes alamıyorum korkuyorum ama neyden ? Başladım hönküre hönküre ağlamaya ve yerimde duramıyorum tüm vücudum kasılmaya başladı zangır zangır titriyorum bu sefer. Ne bişey yemek istiyorum ne içmek. Sadece sigara. Biraz hafifledi bu seferde hasta olduğumu düşünüp ağlamaya başlıyorum ne yaşadığımı anlayamadığım için. Ellerimi birbirine kilitlemişim ayaklarımı sallamaktan kendimi alamıyorum. Ayağa kalkıyorum başım fırfır dönüyo yürümem imkansız. Sora iyice hafifleyince tüm bunlar yerini müthiş bi yorgunluğa vücutta karıncalanma uyuşmaya ve sanki tüm uzuvlarım birbirinden ayrıymış gibi bi hissiyat uyandırmaya başladı. Acile gittik özel bi hastaneye saatlerce ekg çekildi tomografi iki kere kan alındı vs sonuç sadece demir eksikliği anemisi. Kardiyolojiye de gidin mutlaka dediler ertesi gün gittim gene aynı tetkikler yapıldı demir ilacı verdi bir ay sora kontrol. O gün bişey yoktu ertesi gün işe gittim girer girmez gene nefes darlığı sıkıntı ve ağlama titreme. Öğle yemeği esnasında ufak ufak çarpıntı nefes nefese kalma oldu gene dışarı attım kendimi. Bişekilde geçti. Lakin dün.. tam bir kabus bu sefer baygınlık da geçirdim. Sonrasında gene yorgunluk ve şuan hala devam ediyo hafif çarpıntı ve el titremesi de var. Demir eksikliği insanı böyle yapar mı? Psikiyatriste gitcem haftaiçi. Ne düşünüyosunuz nedir bu yaşadığım panik atak mı ?