Ben de bu hastalığı yenmiş biriyim rabbime şükürler olsun. İlk yaşadığımda 6 ay kadar doktora gitmedim kendim halletmeye çalıştım ama olmadı artık gece uykularından atakla uyanmaya başlamıştım.
Psikiyatri gittim paxeta 25 mg başladı ilk seansla birlikte rahatladım diyebilirim. Bu işin çözümü tevekkül ne zaman kabullendim, Allaha teslim ettim geçti. Hastalıkla dalga geçtim her gelmesini hissettiğimde onunla konuştum. Hiç bir şey yok trhlikede değilim güvendeyim şimdi nabzım yükselecek ve baş dönmem başlayacak ama gerçek değil biliyorum gibi.
Atak geldiğinde sayı saymaya başladım 120 letden 10 saniyelere düştü .
İlacımk 8 ay kullandım ve bıraktım. Bu sureçte toplasan 2-3 atak geçirdim çok kısa saniyelik.
Sonrasında psikolog terapisine EMDR yöntemine başladım panik atak için değil, travmalarımı temziletmek için çok iyi geldi mucize gibi nir yöntem rabbim nasip etti çok şükür. Şimdi mümkün değil ben panik atak olmam, atak geçirmem imkansız o kadar emin konuşuyorum. 3 yıl oldu her şey geçti
.
Sakın endişelenme ilk hastalkk zamanı korkularımı hatırlıyorum kendimi vebalı, yarım insan gibi hissetmiştim çünkü işimi yapamaz haldeydim hepsi geçti hemde kısa sürede.