- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 30
-
- Konu Sahibi cheryblossommm
Allahım havalar böyleyken kapalı ile daha bi tetikliyo sanki.evlencem mayıs ayında herkes evlenince geçer diyor ona güveniyorum. Bir de kendimi kontrol altına almayı kitaplar okuyarak nefes teknikleri öğrenerek biraz olsun öğrendim.çok faydası oldu.kitaptaki.şu ayrıntı çok.önemli.atağı hissedin dibine kadar.beyniniZden girmiş ayak uçlarınızdan çıkmış gibi düşünün diyor.o kadar faydası olduki bana.Merhaba canım ben de panik atak anksiyete var ben tedavi olmadım ama geçti arada bir yine kötü oluyorum psikiyatriye git mutlaka ilerlerse hayatın zindan olur benim çocuktan sonra oluştu defalarca hastanelerşn farklı bölümlerine gittin nöroloji dahiliye hiç bir şey çıkmadı en son üniversite endokrinoloji her tahlilim yapıldı uzman doktor bana seni yatıracağım dedi senin hiçbir şeyin yok psikolojin çökmüş tedavi olman lazım dedi tabi kabul etmedim çok şükür biraz düzeldim ama yine arada ataklar oluyor ben bayılacak gibi olurdum Rabbim kimseye vermesin kaç ay dışarı çıkmadım
Ben de işyerinde bayılmıştım.anlamayan insanlar dalga geçiyor .ay ne takıyosun kafana daha gençsin falan diyorlar.kafama bişey takmıyprum işte onu anlamıyorlar.Canım bi de biraz özel bi yorum olacak ama bol bol dua et maneviyat eksşkliğinden belki böyle oluyoruz ben daha kötülerini yaşadım bacaklarım tutmuyordu inanıyor musun
Niye kız caresiz hastalık mı bu.o bile geçiyo.psikoloji dır bozulur düzelirSeni üzmek istemiyorum ama bu hastalık hiç geçmiyor sadece biraz iyileşir gibi olursun bi dönem sürekli tekrarlıyor
Ben defalarca aynı şeyi yaşadım tansiyon şeker öççölüyorum sorun yok tahlil desen yok o kadar üzülüyordum ki acaba kanserşm testlerde mi çıkmıyor diye çok fazla vücudunu dinliyor musun bü de ölüm korkusu var mıBen de işyerinde bayılmıştım.anlamayan insanlar dalga geçiyor .ay ne takıyosun kafana daha gençsin falan diyorlar.kafama bişey takmıyprum işte onu anlamıyorlar.
Sürekli tekrarlıyor en sıkıntılı üzgün anındaNiye kız caresiz hastalık mı bu.o bile geçiyo.psikoloji dır bozulur düzelir
Ölüm korkusu mı var sadece sen de.tedavi gördün mü canımBen defalarca aynı şeyi yaşadım tansiyon şeker öççölüyorum sorun yok tahlil desen yok o kadar üzülüyordum ki acaba kanserşm testlerde mi çıkmıyor diye çok fazla vücudunu dinliyor musun bü de ölüm korkusu var mı
Konunda yazdığının hepsi var ben de maalesef tedavi görmedimÖlüm korkusu mı var sadece sen de.tedavi gördün mü canım
Mutlaka bi psikyatriye git ve etrafındakilere aldırmadan doktorun tedavisini uygula.emin ol daha iyi olacaksınKonunda yazdığının hepsi var ben de maalesef tedavi görmedim
Sizinki daha çok Hastalık Kaygısı Bozukluğu gibi gözüküyor.Konunda yazdığının hepsi var ben de maalesef tedavi görmedim
Sizden özel mesaj bekliyorumben duayla yendım ısteersenız sıze atabılırım ozelden