- Konu Sahibi Redbluewhite
-
Geçmiş olsun neden cocuk sahibi olamıyorum dedin ilaç kullanarak da hamile kalabilirsinartık zaten psikoloji uzmanı oldum.araştırmaktan yıllardır ilaçlar hastalıklar vs.teşhisimi de en başta ben koydum doktor depresyon demişti sadece.psikiyatriste gidiyorum sürekli zaten.psikoterapi almak bişeyi değiştirmez çünkü bana çık gez falan diyecek çıkambilsem zaten çıkarım.hayatı ailemi gözüm görmedi.ilacım 30 mg zaten.önce 20 mg kullandım aylarca sonra 15 mg a düşürdüm sonra 10 aylar zarfında bırakıyorum içim fenalık basıyor bayılacak gibi oluyorum elim ayağım boşalıyor sürekli ağlıyorum 3.gün tekrar almak zorunda kalıyorum gece gündüz içime fenalık geliyor 15 gün sürdü bu ölüyodum sonra mideme vurdu allahım bir gaz parfüm kokusundan bile en ufak bir kokudan mide bulantısı öğürtü.en son artık doktora dedim bu böyle olmayacak ben çok kötüyüm ağlıyorum ama kasılmalar oluyo hareketlerimi kontrol edemiyorum yürüyemiyorum resmen yürüme kabiliyetimi kaybediyorum herkes anlıyor robot gibi bakıyorum etrafa.biri bişey söylese en ufak bişey sen bunu neden buraya koydun mesela içime bir fenalık geliyo çıldıracak gibi oluyorum güm diye birşey vuruyor.gece gündüz hastayım deyip yatıyorum herkes bıktı anlamıyor kimse.
geçen kış işe girdim 3 gün çalıştım sırf kız olan biryerdi.3.gün uyumsuzsun deyip çıkardı personel müdürü olan kız.hiçbirşey yapmadım herkese iyi niyetle yaklaştım ama sevmediği kızlar vardı başka yerden giren onlarla çok iyidi aramız gözüne battı heralde onlar kendi şubesine gidince beni çıkardı ben ordan ağlayarak çıktım öteki kızlarda arkadaşlarım üzüldüler çok.sokakta ağlayarak dolaştım eşim geldi gitti iş yerine patronun masasını dağıtmış bu nasıl işten çıkarmak diye.özür diledi benden sahibi.personel müdürü olarak koyduğu kız çok çirkef değişik bi tipti.ondan sonra başka işe girdim 2 hafta çalışabildim.ev işleriyle anksiyetem çok arttı yorgunluğa bile gelemiyorum.ordada patron olan kadın arızaydı.kompleksli tuhaf bi tip aynı odadaydık kıskançtı benim yapabileceğim işleri başkasına veriyodu.2 arkadaşımı soktum biri bir hafta biri bir günde kaçtı sen nasıl dayanıyosun buna dediler böyle değildim kendime güvenim hiç kalmadı bu hastalıklardan.haziranda başka işe girdim büyük bir fabrikaya sekreter olarak.ordaykende 20 mg içiyodum ilacı.akşamaları 3 günde kursa yazılmıştım.heyecandan ilk gün bir dk uyumadan işe gittim.2.gün 3 saatle.normalde 12 saat uyurum rahat.o kadar mutlu oldumki iyi bir iş buldum diye.2 telsiz telefon elimde hiç susmuyo.müdürler sürekli çağırıyo.başka işler veriliyo benim başladımı baş dönmelerim ama nasıl sallanıyorum elim ayağım boşalıyo belli etmemeye çalışıyorumtelefonların sesinden irkilmeler başladı işten çıkınca bile devam etti.doktor değiştirdim doktorum izindeymiş zangır zangır titreyerek.iki başka hafif ilaç biri benimkinin başka firmasıymış zaten.diğeri beni şam şeytanı gibi yaptı.sabah beşte kalkıyorum bir enerji.işten çıktım bu arada çıkmamı istemedi kimse yerime biri gelene kadar duracaktım ama bir kalktım başım nasıl dönüyor gidemedim.15 gün o diğer doktorun verdiği ilaçları kullandım dedim iyi gelmedi.ilk hastalık başladığında seralin içmiştim beyin cerrrahı vermişti bir ay içmiştim bilmiyodum o zaman en az 6 ay.o ilaç iyi gelmişti onu istedim.içtiğim gün bir baş dönmesi acildeyiz yine.sonra kendi doktoruma gittim.kendi ilacıma devam bu arada majör depresyona girdim.beynimdeki sesleri durduramıyorum.aklımı oynatıyorum artık dedim.daha önce bir yıl agarofobi yaşamıtım ilaçta kullanamadım hep dokundular acillik olmuştum.eşim o zaman askerdeydi.bu ilacıda içtim baktım 3 günü geçti bişey yapmadı bir sarıldım yıllardır korkudan yine aynı olucam diye.bırakınca eskisinden beter oluyorum.ne yapıcam bilmiyorum artık.çok çaresizim.çalışamıyorum.çocuk sahibi olamıyorum.evet kızlar benim gibi olan varsa iyileşen umarım yardımcı olur.eft ye bile gittim yaşam koçuna iki seans 800.kafama vurdu vurdu olaylara sokup.1 hafta beynim zonkladı.duygular boşalıyomuş eski olaylar enerji kanallarını tıkıyomuş.hiç bi işe yaramadı.evdede hep devam edip yaptım iyi hissettikçe biraz kendimi.artık ekt yaptırmayı düşünüyorum.versinler beynime elektirik belki düzeltir beyin dalgalarımı.var mı ekt yaptıran.oooooffffffffffffffffffffffffffffffff.
engel olamadığım kötü düşünceler duygular hissediyorum ilacı bırakmaya kalktığımda ataklardan beter oluyorum.ilaçtan nasıl kurtulabilirim.geçen gece merdivenlerden çıkarken yine görüntü gitti baş dönmesi bayılıcam resmen.dediğini yaptım küfür ediyorum defol git üstümden diyorum iyi geldi ama sallaması bedenimi altüst etti.bunca yıldır geçmemesi beni mahvetti.kurtulduğuna çok şanslısın.
lamitas sen nasıl kurtuldun ataklardan peki.ilaç kullandın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?