panik atak, anksiyete !

Bende de ankisiyete var. Kendimden korkmuyorum. Ogluma birsey olucak korkusu var. Bu durumda ben ne oluyorum. En ufak bir hastalikta aklima en kotusu geliyor. Kendim icin boyle degilim. Etrafimdakiler icin endiseliyim. Ozelliklede oglum icin. Bana da bir akil vetin. Cunku aklimi kaybedicem.

merabalar bende 4 yıl önce çıktı üniversiteye giderken korku yüzünden paxil 20 mg kullandım gayet iyidim ara ara bıraktım kullandm ara ara nüksetti 1 ay önce tekrar başladı 1 aydır tekrsr ilacı 20 mg yükseltti dr. ama hiç iyi değilim ataklarım olmuyor ama ruh gibiyim yaşadıklarım gerçek değil sürekli netten araştıryorum çok vakit geçirdiğimden midir anlamadım sanki yaşadıklarım gerçek değil herşey yabancı geliyor özellikle gündüzleri ve işssizm şuan çok boşum inş düzelirim en yakın zamanda bunları yaşayan var mı

Canim bnm manik atak donemleri zordur.ilacini sakin birakma.panik atak cok zor bir hastaliktir.birgun ust kattaki komsum kapimi caldi.diyoki siz alttan yukari benim fotolarimi cektiniz cabuk verin onlari bana.kadin tutturdu fotolarim da fotolarim.o da panik atakti ve cok ilerlemisti hastaligi.beterin beteri var.insanin basina hersey geliyor.onemli olan ilac icmek.sakin aksatma.ben de bipolarim.ilaclarima sarildim ve iyilestim.Allah yardimcimiz olsun.sevgiyle..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ilac icmeden duzelmez.issizlikle falan alakasi yok.beynimizde kimyasal eksikligi var ve duzelmesi icin ilac sart.icmeye devam cnm..

Ben de zorlu zamanlardan gectim, birdenbire ataklar geliyordu. Her yerde. Kendi icimde promlemlerim takintilarim vardi. Cok siddettli bir bicimde iki sene bu sekilde sekilde yasadim, öncesi daha hafifti ama ataklar ne kadar hafif olabilirse.. En sonunda kendimi degistirmeye calistim, psikolaga gittim ve cok sacma geldi ikinci seansa gitmedim. Beni düzeltecek birsey degildi. Bunu kendim basarmaliydim. Panik atak haplarini bilincsizce birden biraktim, ilk gün yataktan kalkamadim gece falan bagirmisim. Bunun kötü oldugunu bilsem aniden birakmazdim, inatla birden yaptim. Ilk üc gün agir ataklar gecirdim. Bilemiyorum deli cesaretiydi ama yine kötüydüm. Su an hicbir problemim kalmadi. Beyinde bitiyor. Hayatimi ve bakis acimi degistirmeye calistim. Daha fazla böyle yasayamazdim. Birden aglama krizleri, bas dönmesi, nefes alamama, caresizlik, bütün olanlarin etkisiyle acinasi bir hayat, güvensizlik. Bu sekilde yasamamam gerekirdi. Ilk kendime deger verdim ve problemi tek basima cözdüm. Kendime inandim ve artik acimadim. Artik panik atak diye birsey kalmadi. Cok daha güclü oldum. Eski halimden eser kalmadi. Faydasi olur insallah. Kedine deger ver. Hicbirseye ihtiyacin yok. Icindeki gücü bul. Bu dünyadaki en önemli kisi sensin, bunu tekrarla icinden ve inan.

inş bende de o kuvvet olur bir gün bugün gittim tekrar kontorle devam ilaca dedi delirmezsin çıldımazsın bunu %100 garanti veriyorum dedi iyi dedi de ah bide ben atabilsem sanırım düşünmek daha kötü yapıyor çok boş zamanım var benim çok boştayım malesef buda iyileşmemi geçiktiriyor bende atak gibi de değil sürekli bu ruh halindeyim ara ara ateş basması oluyor sanki birden kötü bişey olcak aklımı kaçırcam kimseyede anlatamıyorum kime desem kızıyor anlamıyor beni kendi kendime kötü bişey olmuş gibi düşünüp ateş alıo titreme kimse farkında değil ama beni yiyp bitiriyor off offf birbirmize destek olursak sevinirim ben yeni üye oldum en azından size derdimi anlatayım

teşekkür ederim devam etcez mecbur ama içmek bana psikolojk bi baskı gibi ailem üzülüyor erkek arkadaşım kızıyor duyunca sanki bütün hayatım değişti bu sıra ya ben ben değilim bunları yaşayan eski beni istiyorummm

Geçmiş olsun neden cocuk sahibi olamıyorum dedin ilaç kullanarak da hamile kalabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…