Ben de zorlu zamanlardan gectim, birdenbire ataklar geliyordu. Her yerde. Kendi icimde promlemlerim takintilarim vardi. Cok siddettli bir bicimde iki sene bu sekilde sekilde yasadim, öncesi daha hafifti ama ataklar ne kadar hafif olabilirse.. En sonunda kendimi degistirmeye calistim, psikolaga gittim ve cok sacma geldi ikinci seansa gitmedim. Beni düzeltecek birsey degildi. Bunu kendim basarmaliydim. Panik atak haplarini bilincsizce birden biraktim, ilk gün yataktan kalkamadim gece falan bagirmisim. Bunun kötü oldugunu bilsem aniden birakmazdim, inatla birden yaptim. Ilk üc gün agir ataklar gecirdim. Bilemiyorum deli cesaretiydi ama yine kötüydüm. Su an hicbir problemim kalmadi. Beyinde bitiyor. Hayatimi ve bakis acimi degistirmeye calistim. Daha fazla böyle yasayamazdim. Birden aglama krizleri, bas dönmesi, nefes alamama, caresizlik, bütün olanlarin etkisiyle acinasi bir hayat, güvensizlik. Bu sekilde yasamamam gerekirdi. Ilk kendime deger verdim ve problemi tek basima cözdüm. Kendime inandim ve artik acimadim. Artik panik atak diye birsey kalmadi. Cok daha güclü oldum. Eski halimden eser kalmadi. Faydasi olur insallah. Kedine deger ver. Hicbirseye ihtiyacin yok. Icindeki gücü bul. Bu dünyadaki en önemli kisi sensin, bunu tekrarla icinden ve inan.