canım bebnim öncelikle geçmiş olsun bende kronik panik hastasıyım 2004 beri evaldımı kaybettim sigara çok tükettim babacım felç geçirdi hepsi peş peşe geldi 1 gece yogn bakımda geçirdim kalp spazmı geçirdim bende ölüyorum zannettim evde tek kalamdım aman gene olucam mikinaları üstüme baglıcaklar allahım ben naparım vs eşim işe gdierdi bende en yakın arkadaşıma ne yedim ne içtim çarpındı nefes darlıgı sıkıntıı hiç saymıyorm doktora gittim ilaç verdi 2 gün kllandım bıraktım psikolguma gidince paşa kafanda bitiriceksin dedi yoksa ben sana ne kadar ilaç versem dedi geçmez dedi sonra kendi kendimi telkinde blndm düşün eşimi istemedim ailemi istemedim okadar yanıma kimseyi yanaştırmıyordm okadar fenaydım ne suya nede ateşe gelebiliyordm 24 yaşındaydım annem yıkıyord beni hastalıgım yüzünden aglaya aglaya anne ölücem ben der drudum sonra bir akıl geldi ne kadar inanırsın bilemem tabi millet diyorm inanmıyor ondanmı geçer diyor hocaya gittim mska yaptı hoca 13 gün da okundu kranı kerimden camınin müezzinine giti 2 ay o okdu sya üfledi içtim nanamazlarıma dahada sarıldım tespih verdi hoca bana paşa çek diye
anlıcagın günler böle geldi geçti annem derdiki bakışından korkuyorum
okadar kötüydüm geceleri içim sıkılır uykudan uyanır zombi gibi gezerdim aglama krizleri vs işte herşey üst üste geldi kardeşim anlıcagın ben ne yaptım sana kısaca anlatıyım namazlarımı kıldım dahada sıklaştırdım tespihlerimi çektim panik atak nöbetimi geldi giderdim banyoya abdesttimi alır seccademi serer üstünde otrdm allahım yerimde duramazdım düşün seccadede kıvranırdım hep derdim rabbim ben seni seviyorum ne olur sende beni sev sen istersen ban dokunamazlar vesvese vermeler der hep aglardım rabbime şükür iyileşmedim ama nöbet gelince yavaşlatabiliyorum
pastaneye git kese kagıdı varya pogaca koydukları aladınmı atak gelince agzını burnunu sok nefes al ver nefes egzersiiz iyi geliyor kalp atışın yavaşlar ben öle rahatlıyorum hep atak gelince selavat çok şekiyorm evdede olursa sesli
yavaşlıyor ozaman 260 gördü kalbim 2 kere yogun bakımlık oldm en agır ilaçları içtim ama dedimya atak gelince hep dedim senmi güçlüsün benmi bu benim beynimin bir oyunu sen gerçek degilsin dedim durdum şimdide geliyor ataklar ama allah şükür bazen kısa bazen zun geçiyor en önemlisi eşim çok destek oluyor
ben ayakta nasıl kaldıgıma şaşıyorm 3 kayıp yaşadım ababmı kaybettim annanemi babanemi teyzemi dedemi sevdikelrim peş peş öldüler sonrası paş panik atak allahıma şükür iyiyim bir kitap var bende onu okudum iyi geldi
sagolsun arkadaş çevrem panik atak oldugm için ban bol bol kitaplar getiriyorlar
allahım şifa versin canım benim özel bri sor sormak istersen ben burdayım
bende çok çekiyorm bu hastalıktan ama fernleme senin elinde inan osana kafa ttcagına sen ona kafa tut hadi gel de senmisin inat benmi de en gzüel şifa namaz abdest tespih bibrebir eger namazlarım tespihlerim olmsaydı ben brda degildim canıma bil ekıyıyordum zor tuttyu eşim beni okadar kötü oldum dene ne kaybedersin
ilaç çözüm degil en güzel çözüm kendine inanmak