- Konu Sahibi Redbluewhite
9 yıldır panik atak hastasıyım.yaklaşık 6 yıldır kullandığım antidepresanı bırakamıyorum.bırakmaya çalıştım ölüyodum o kadar ağır bir depresyon geçirdimki intaharın eşiğine geldim.eşimi,annemi bile gözüm görmedi bitsin bu eziyet dedim ama yapmadım ilaca devam ediyorum.benimle aynı durumda olan kimse yok mu?nasıl kurtulucam ben bu ilaçtan.agarofobinin ikinci tekrarını da yaşadım.bıktım artık...baş dönmesi gelince artık ağlıyorum dayanamıyorum önceden bu kadar değildi geçecek diyordum çünkü ama ne geçmesi aklımı oynatma noktasına geldim.ne çalışabiliyorum ne de çocuk sahibi olabiliyorum.kadınlarla günleri oldum olası sevmedim hep hastalık o ölmüş bu hasta muhabbetleri beni daha kötü yapıyor.eve kapattım kendimi ilacıma devam ediyorum biraz toparlandım hiç bir şeye ilgim alakam kalmamıştı temmuzdan beri ota dönmüştüm.siteye yeni üye oldum konu açmaya çalışıyorum bakalım başarabildim mi bilmiyorum
benim durumumda olan,olup iyileşen arkadaşlar varsa allah rızası için yardım![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)