Panik atak, anksiyete vücut ağrıları ce tüp bebek süreci…

Gerçekten Allah düşmanımın başına vermesin o kadar tuhaf

Oluyordu.hele bizim aile komple kalpten giden bir aile olduğu için ben hemen kriz geçiriyorum sanıp gece yataktan hastaneye gitmişligim vardı. Holter taktiriyordum akilli saatte sürekli ekg çekiyordum hiçbir şey çıkmıyordu.

Çok geçmiş olsun ben de holter taktırdım bir şey çıkmadı. Galiba zihnimizi sustursak yeterli

Bende de taşikardi var ve son olan depremlerden sonra anksiyete bozukluğu panik atak durumu oluştu bende transfer sürecindeyim kardiyolojiye gittim beloc verdi ama fayda etmedi psikoloğa da gitmek istemiyorum bende bu süreçte nasıl yapacağız bende bilmiyorum geceleri uyumadan yastığı başıma koyduğumda huzursuzluk geliyor kalbim çarpıyor heyecan basıyor sanki bişey olacak ya da bi haber gelecek de onu bekliyor gibi bi his.. Allahım çok kötü bu durumda olan herkese Allah yardım etsin inşallah bu süreçte çok daha zor oluyor

Nefes olayını hafife almayın nefes egzersizi yapın 4 4 8 şeklinde. Bir de dua edin gerçekten. Ne gelirse Allah'tan olduğunu kabul etmek insanı rahatlatır. İyisiyle de kötüsüyle de. Hepsinin bir sınav ya da daha güzel bir şeye vesile olma ihtimalini düşünün sık sık.ben dişçiye gittiğimde sıra beklerken bir anda atagim gelmişti dolaba saklanmistim.disari çıkmaya korkuyordum.toplu taşıma araçlarına her bindiğimde herkesi kontrol ediyordum nefes alamıyordum. Binaların yanından yürümeye korkardım çatı düşer diye üst geçitten gecemezdim yere atardım kendimi düşecek diye.alt geçit düşecek diye gecmezdim.hava karardıginda karşıdan karşıya geçemez atak geçirirdim.neler neler. Psikoloğa gittim açıkçası ise yaramadı. Dediklerimi yaptım çok şükür Allaha şuan çok iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…