Aynılarını yaşıyorum dışarı çıkınca aşırı huzursuz hissediyorum kendimi . Birileri ile konuşunca rahatlıyorum kabullenemedim sanırım çünkü panik atak ve anksiyete fizyolojik bu kadar belirti yaşatır mı diyorum hemen hastalık hastası en kötüsünü düşünüyorum aklım da bir sürü şey nefes egzersizini deniyorum onu bile yaparken panik oluyorum çok daraldım artık .1 buçuk sene yoğun bir şekilde yaşadım o kadar kötü bir dönemdi ki. Ben de araştırma yaptığımda bu durumu yaşayan o kadar insan olduğuna çok şaşırmıştım. En ufak şeyde doktora gitmek istedim sırf bir şeyim olmadığını duymak için. Yemek yiyemedim uyuyamadım dışarı çıkamadım. Yaklaşık 10 kilo vermiştim. Hep evimde olmak istedim başka yerde hep huzursuzdum kalamadim. Benim de kalp ritm bozukluğu ve reflü oluşmuştu her bir baskıda carpintida kriz geçiriyorum sanıyordum her gece aha ölüyorum falan oluyordum. Ama çok şükür kendimi telkinle nefes egzersiziyle ama en çok bir şey olmayacağına her şeyin tamamen benim kuruntularim olduğuna içten inanarak atlattım.
Bana da sakinleştirici tarzda ilaçlar verdiler ama kullanmak istemedim. Yalnızca ritm bozukluğu ilacı kullandım çok iyi geldi. Böylelikle atlattım emin ol senin de geçici ve geçecek.