Pandomim'in Sözü 24.04.2010

Pandomim

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
11.791
1
406
37
İstanbul
Bu bölümden fikirler aldım, zaman geçirdim. Belki bunlarda ufakta olsa fikir olur...

Çiçeğim =))

Çikolatam =))

Pastamız =))

Söz havlularımız =)) söz havlularını burda keşfetmiştim. fikir veren ve bizimle paylaşan arkadaşlara burdan teşekkür ediyorum.
ve finalde topukluları atıp, kendime soğuk bi içecek alıp oh dedim =)

Son düzenleyen: Moderatör:
oy canımmm benim herşey çok güzel olmuş maşallah sana kocaman içten ve yürekten mutluluklar diliyorum canım...allah mesut eder işallah opuyorumnanaktan :asigim: a.s.

oy canımmm benim herşey çok güzel olmuş maşallah sana kocaman içten ve yürekten mutluluklar diliyorum canım...allah mesut eder işallah opuyorumnanaktan :asigim: a.s.

Canım benim daha güzelleri daha iyileri kalbine göre olsun inşallah.... Darısı başına canım benim. :1hug:

Hayırlı olsun.
Acı biber filanda unutulmamış, iyi yapmışsın şimdiden ağzına sürmek lazım bu erkeklere acı biberi.kaydirigubbakcemile3
Allah tamamına erdirsin inş.

Padonim masallah ne sicak bi yuzun var, cok tatlisin..
Mutluluklar diliyorum bir omur:)

Hayırlı olsun.
Acı biber filanda unutulmamış, iyi yapmışsın şimdiden ağzına sürmek lazım bu erkeklere acı biberi.kaydirigubbakcemile3
Allah tamamına erdirsin inş.

amin... hiç unuturmuyum :1closedeyes: hepsini de içtii yerimseniben

ayy ne güzel yaa Allah tamamını erdirsin nazar değmesin

amin. teşekkürlerler.

Padonim masallah ne sicak bi yuzun var, cok tatlisin..
Mutluluklar diliyorum bir omur:)

teşekkür ederim :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…