Bilemedim inanki napsak.Siz ev hanımıysanız çok gereksiz olur.
Hem kreşe gidecek çocuğunuzu, hem evdeki miniğinizi riske atmış olursunuz.
Benim oğlum da 3,5 yaşında. Çalışıyorum ben ama göndermeyeceğim mecbur kalmadıkça.
Şahsi deneyimimi söyleyeyim, okuldaki ilk yıl zaten felaket geçiyor. Büyük kızım her ayın 15 gününü hasta geçirirdi. Bu her şart altında aynı olacak, üstüne bir de corona riski. Ben sizin durumunuz için gereksiz buldum. Evde izole yaşama şansınız var en azından.Bilemedim inanki napsak.
Ben gönderiyorum 3 haftadır. Evde tamamen izole yaşamıyorsanız okula da gönderebilirsiniz.
Akrabalarla görüşmedik hiç eşimin ailesi ve benim ailemle görüşüyorum. Nereye kadar görüşmeyecegimki annemlerleben evdeyım yanı normalde eşimle bırlıkte calısıyoruz ama ben genelde evdeyım
kızım 4 yasında bu sene hıc gondermeyecegım cunku zaten evdeyım bır zorunlulugum yok bunun dısında zorumlulugum olmamasına ragmen corona daha cok yenı 3 ay oldu... hele 1 sene gecsın
ben hala 3 aydır karantınadayımevden sadece esım dısarı cıkıyor ayda 1 kere buyuk alısverıs 2 haftada bır sebze alısverısı ıcın markete gıdıyor bunu da sabah erken saatde kımse yokken yapıyor, kımseyle gorusmuyoruz gezmıyoruz kımseyı kabul etmıyoruz cunku corona var
sız nıye bu kadar rahat herkesle ıc ıcesınız onu anlayamadım konu sahıbı
durum daha stabil hale gelene kadar gorusmeyeceksınız konunuzda cevremızde es dostla gorusuyoruz onların cocukları okula gıdıyor dedınız bırde ondan dolayı da herkesle gorustugunuzu dusundumAkrabalarla görüşmedik hiç eşimin ailesi ve benim ailemle görüşüyorum. Nereye kadar görüşmeyecegimki annemlerle
Çocuklar okulda maskeyle mi duruyorlar sürekli benimde 5.5 yaşında oğlum var kararsızım.Gondermeyi dusundugunuz okula sorup karar verin bence, mevcut ne kadar, ne gibi onlemler alacaklar,
ne gibi planlamalar yapilmis gibi gibi.
Benim cocuklarim gidiyorlar su anda, alinan onlemlerden dolayi benim icim rahat.
Sizin evde kucuk bebek oldugu icin daha riskli gruptasiniz ama, belki aile hekiminize de danisabilirsiniz bu surec icin. Bebeginizden dolayi gondermemenizi isteye de bilir.
Çocuklar okulda maskeyle mi duruyorlar sürekli benimde 5.5 yaşında oğlum var kararsızım.