Pandemi zamanı cocucgum ana okulu gitsin mi

ben evdeyım yanı normalde eşimle bırlıkte calısıyoruz ama ben genelde evdeyım
kızım 4 yasında bu sene hıc gondermeyecegım cunku zaten evdeyım bır zorunlulugum yok bunun dısında zorumlulugum olmamasına ragmen corona daha cok yenı 3 ay oldu... hele 1 sene gecsın

ben hala 3 aydır karantınadayım :KK70: evden sadece esım dısarı cıkıyor ayda 1 kere buyuk alısverıs 2 haftada bır sebze alısverısı ıcın markete gıdıyor bunu da sabah erken saatde kımse yokken yapıyor, kımseyle gorusmuyoruz gezmıyoruz kımseyı kabul etmıyoruz cunku corona var
B
sız nıye bu kadar rahat herkesle ıc ıcesınız onu anlayamadım konu sahıbı
Aynen bizde boyleyız kimseyle gorusmuyoruz alısverısı esim yapar kımse gelmez kabul etmem kımse yede gitmem. Salgından 2 gun once dogum yaptım o gunden beri Nerdeyse sadece aşılara gıdıyorz ayda bir... ayda bir de ben şahsı ıhtıyac lar ıcın cıkıyorum oda belki.
Konu sahıbı sızın konunuza dair fikrim sudurkı verdıgınız örneklerde cocugunuz gozunuzun onunde ama okula gonderırsenız birkac saat ne yaptığını nereye dokunduğunu temas durumlarını bılemeyeceksınız ıcınız rahat edecekmı? 11 yasındaki oğlumu bu sene gondermeyecegım okula ki o kadar dikkatli ve tıtızdır.. o dıkkat etse bile titiz olmayanlar varsa eger hem masaya sıraya temas olacak mecbur.. Hıc kafamı karıstırmıcam cocugumuda kendimizde riske atmıcam varsın yansın Bı senesi saglık olsun. Hem evdeymıssınız bence sizde riske atmayın.

X