Pandemi, kısıtlılık, yaşam enerjisi ve mutsuzluk.

Erkeğin ilgisi azalıyor ya elde edince. Kademeli olarak eskisi kadar sizi önceliğinde tutmuyor bu bir gerçek.

Çünkü bana küçüklüğümden beri kimse ne istediğimi sormadı bende söyleyemedim. Söyleyemiyorum. İsteklerimi söyleyemiyorum. Ufak şeylerde de ani patlıyorum.
Sana birşey söyleyeyim mi bana da sormadı kimse ..evin kirasını ödeyemedikçe taşınan ,bir ekmeğe muhtaç ailenin çocuğuyum ..ortaokul 3 de alınan okul eteğim şu an giysem olabilecek ebatta "lisede de giyeyim" diye 4 beden büyük bir etekti.Gittim 14 yaşımda işe girdim ve kendi bütçemi oluşturdum ..o eteği değiştirdim, istediğim okul çantasını aldım.Ben de sakin mizaçlıyım ama eşim beni yok sayarsa işimden koşa koşa eve gitmem, her gün bir otobüse biner şehrin başka bir noktasını gezerim..dönerim evime, alırım kitabımı kahvemi elime keyfime bakarım

O da kimsenin seni yok saydığı yok yanlış düşünüyorsun diyor

Yanlış düşünüyorsun
Sana öyle geliyor
Haksızlık ediyorsun

Erkeklerin kadına kurduğu manipülasyon amaçlayan ve içi bomboş olan 3 cümle. Ağza kürekle vuracaksın bunu diyince.

Niye bayramda baş başa tatile gitmiyorsunuz ben orayı anlamadım? 4 gün kalacaksınız hep ailesiyle 1 gününde yanında da olmayacak. Hiç gitmeyin gidin bir otele.

Valla benimde vurasım var sabahtan beri konuşmadım çok sinirliyim çok kırgınım. 1 gün gidilcek kampa fakat benim takıldığım nokta o planları o hevesle benimle de kurmalı istemeli. Babasının yanında kimse yok kesime yardım edicek aynı zamandada değişikilk olur sosyalleşirz bizde sıkıldık dedi

Neden çift olarak kamp yapmadiginizi sorun.Kuzenleri bekar olsa bile sizi götürmesine engel değil.Sonuçta akraba,yabancı kimse yok.Planlarini sizi sorunlu ailesiyle başbaşa birakip da gidip kuzenleriyle arkadaşlariyla olacağı şekilde yapmasına izin verme.Burda anlattığın gibi çok bunaldigini orda da evde yalnız kalmak istemediğini açıkça söyle.Bence eşin anlayışlı birine benziyor ailesi ile olan sorunlarda seni ezdirmedi bunda da orta bir yol bulacaktir

Ben istemedim 7 erkek 25 30 35 yaşlarında ne yapıcam içlerinde tek kız. Erkek muhabbetleri ıyy içim daraldı

duygularım darmadağın
Kıyamam, eşimin empati yapmasını sağla cnm , ben eşime hep şöyle diyorum mesela sen benim yerimde olsan ve Sürekli benim ailemle olmak ve tüm planlarını hep onlarla yapmak zorunda olsan ne hissedersin? Tarzında sorular soruyorum o zaman kafasına dank ediyor , eşin eğer gerçekten bencil bir insan değilse oturup düşünecektir bu konuyu , konuşman şart, ama sinir krizi geçirmeden sakin bir şekilde

O pplanlar o hevesle sizin için asla yapılmayacak. Neden mi?! O planların temeli olan duygulari beraber yaşamadiniz da ondan. Kuzenlerle geçmişte yaşanmış bir piknigin bir kampın hazzı şu pandemide adamın en çok özlediği şey. Sizinle hiç kamp yapmadı ki?! Neden sizinle kampa heveslensin. Başbaşa vakit geçirmeye heveslensin bari diyebilirsiniz ama adam hergun evde basbasayiz diye düşünüyor. Düz mantık.
Henüz yeni evlisiniz. Pandemi ve görebildiğim kadarıyla eş ailesi sebepli çok bir aktiviteniz olamamış. Yeni deneyimler yaşadıkça ilerde daha yeni deneyimleri sizle yaşamak isteyecek buna heveslenecek. Mesela benim eşim bir yolculuk delisidir. Arabada aldığı her kilometreyi sever. Bense arabaya biner binmez sizarim. İstersem bir gün önce on saat uyuyayım. Ama varış noktasından sonra benden iyi gezi arkadaşı olmaz. Çünkü öncesinden araziyi arastiririm mekan arastiririm tarihi hakkında okurum. Böyle miti efsanesi varsa bulurum. Geyik yapacak sürüyle mevzu çıkarırım yani. İlk evlendigimizde eşim hep eski ev arkadaşı olan kuzeniyle gezme hayalleri kurardi. Vaktiyle gittikleri yerleri anlatırdı her izin öncesi. İsmi farklı aynı insan gibi olduklarindan hevesi hayali o geziler olurdu.
İlk şehir dışı gezimizde adam şok 6 saat araba kullandı ben yanında uyuyorum horul horul.arada molada gözümü araliyorum sonra tık tekrar uyku. O kadar hayal kırıklığı yaşamış ki. Bana dediği "sen konusmayi seversin iyi gecer diye düşünmüştüm yolculuk". Ama ertesi gün çıktık otel odasından o zaman anladı o gezi nasıl keyifli oldu. 3 günün sonunda geri dönerken ben uyuyordum o da telefonda kuzenine ballandirarak geziyi anlatıyordu.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Anlatmak istediğim erkekler bazen düz kafa anlayamayabilirler neden kırılıp kizdiginizi. Sonra benim de hevesimi kaçırdın deyip size tepki alırlar. Bırakın bu sefer takılsın. Ama sizle geçirdiği zamanı maks. değerlendirin. Evlenmeden önce neden sizinle başbaşa kalmak istediğini hatırlatın. Bu arada tüm bunları yanınıza plus alma fırsatı vermeden yapın. Akşam oturup bir film/dizi izleyin başbaşa. Bırakın mutfak bı kez dağınık kalsın. Yasaklar kalkınca kahvaltı sonrasına bir termos hazırlayın daha o kimseye haber veremeden atlayın gidin bir sahile bir parka. Belli ki baya düz bir arkadaş eşiniz sizde o daha kimseyi davet etme fırsatı bulamadan yapın birşeyler. Bir süre sonra o da bundan hoslanacagi için kendiliğinden aramaz olur .

Muhtemelen şey der “ama bak evlendik biz benle sen bir değilsin senin alışman lazım bu duruma ailelerle bir arada olunur sen gelinlik bıdı bıdı bıdı bıdı. Konuşmuyoruz şuan evde. Kimse tek kelime etmedi. Ne yapayım? Mesela sürekli ailesiylede olmak değil gün gelir benimkilerlede gideriz de benle hiç hevesli değil o planlara.

Büyütülcek birşey değilmi yani ben mi fazla abarttım kırılmış olmalı konuşmuyor benimde hevesimi kaçırdın diye düşünüyordun ama çok kırıldım neden bilmiyorum teşekkür ederim çok güzel anlatmışssınız sanırım temelinde benimle tatmaması bilmemeli. Lakin kötü bir huyum var bütün bunlar olduktan sonra hiçbirşey istemiyorum onunla hiçbişey yapmak istemiyorum

Valla senden gelinlik bekliyorsa o da hergün damatlık adı altında senin ailenle oturup kalksin, sıkılıp patlayana kadar senin ailenin gönlünü eğlesin , sinir oluyorum böyle şeylere..

İnan bende aynı durumdayım birde yeni hamileyim ve inanılmaz duygusalım reklamlara bile ağlıyordum bundan 2 hafta öncesine kdar. Kuaförüm calısıyorum hafta içi hafta sonuda yasak evdeyim bende cok bunaldım hiçbişeye zaman kalmıyor 8 de cıkıyorum bi ufaktan avm bile gidemiyorum. Evet virüs var cokda insan gezmek istemiyor ama en azından yeşillik bi yerde dediğin gibi oturup nefes almak istiyor insan. Tek temennim sağlığımız yerinde şükürler olsun İnşAllah bu günler en kısa sürede biter

İnşallah o kadar bunaldım mi durduk yere ağlayasım geliyor.

"Eşim ilgisiz bi insan değildir gün içinde konuşuruz suratım düşse öper film izleyelim der ama neden biz her karı koca gibi alıp sandalyelerimizi yeşillik bi alanı gidemiyoruz ?"

S Sunshine1 böyle demissin, evet neden gidemiyorsunuz? Araba da almistiniz, eve cok yakin yer yoksa bile ara ara gidebilirsiniz. Gidelim desen gitmeyelim mi diyor? Plan yapsan iptal mi ediyor?

Hayır iptal etmiyor fakat bunu sürekli benim düşünmem gerekmiyor ki. Yani mala anlatır gibi mi anlatayım adama ne bileyim ki ya. Milletle kampı akıl ediyorsa hevesleniyorsa karımlada şöyle yaparız diye kafası çalışır herhalde. Üzüldü beyfendi erkenden uyudu konuşmuyor benimle haksızlık ediyormuşum. Başlicam böyle aşkın ızdırabına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…