• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Panax,E1 Kullanan Var mı? (dr.mustafa eraslan)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar bugun panax,reishimantari,E1 ilaclari bugun elimize gecdi.ilaclarin ustunde gunde 2 defa kullanilacak yaziyor.biz simdi bu 3 ilaci gunde 2 defami kullanicagiz bide ac karninami tok karninami kullanilacak sizler nasil kullaniyorsunuz lutfen kizlar hemen yazarmisiniz yarin baslayalim ilaclara hemen.

kızlar test yaptırdık ama iyimi kötümü olduguna karar veremedim tüp bebek merkezinde önceki yaptırdıgımız morfo 0 çıkıyordu bu kez normal bir laboratuvarda yaptırdık morfo 9 çıkmış ama bizizm ileri hareket %25 ti şimdi 0 çıkmış tekrar edelim testi diyorum eşime ama morali bozuldu morfolojiye sevindim ma neyse hayırlısı
inşş sizinkiler çok daha iyi yükselir dua edin:50:

kızlar test yaptırdık ama iyimi kötümü olduguna karar veremedim tüp bebek merkezinde önceki yaptırdıgımız morfo 0 çıkıyordu bu kez normal bir laboratuvarda yaptırdık morfo 9 çıkmış ama bizizm ileri hareket %25 ti şimdi 0 çıkmış tekrar edelim testi diyorum eşime ama morali bozuldu morfolojiye sevindim ma neyse hayırlısı

turksoyu üzüldüm, hayırlısı olsun.
bence bir tüp bebek merkezinde testi tekrarlayın. hatta daha önce test yaptırdıgınız aynı merkezde tekrarlatın testinizi. inşallah güzel sonuçları alrsınız.

kizlar bugun panax,reishimantari,E1 ilaclari bugun elimize gecdi.ilaclarin ustunde gunde 2 defa kullanilacak yaziyor.biz simdi bu 3 ilaci gunde 2 defami kullanicagiz bide ac karninami tok karninami kullanilacak sizler nasil kullaniyorsunuz lutfen kizlar hemen yazarmisiniz yarin baslayalim ilaclara hemen.

hayırlı olsun canım ilaçlarınız. Pek güvenmiyodunuz galiba ilaçlara,hakkında olumsuz şeyler duyduğunuzu yazmıştın,sonunda güvenip aldınız mı?

biz reişi mantarı hariç diğerlerini kullanıyoruz. Size telefonda bişey önermediler mi? Bize günde 3 panax, 2 e1 dediler. ama bursada bir bayisi eşime panax 3 tane sana ağır gelir demiş. Tekrar aradık yine 3 kullanın dediler. Siz de bi arayıp sorun isterseniz.. Ayrıca aç karnına daha iyi oluyomuş. Yemekten sonra alacaksa da 1 saat sonra alacak.Bir de ilaçların arasında 5 dakika süre olacakmış,hepsi aynı anda içilmeyecek..
Şifa buluruz hep birlikte inşallah canım..

canım ben de sabırsızlıkla sizi bekliyordum. Sonuca üzüldüm.. Ama siz bir kez daha yaptırın testi önceki yaptırdığınız yerde. Bir de bir doktora yorumlatın.Belki de sevinilecek bir durumdur.. Allah şifa versin hepimize..

cnm oncelıkle sonuc hayırlar getırsın sıze
sızde morfolojı sorundu galıba ama bıraz duzelmeye baslamıs herhalde
belkı once morfolojı sonra sperm hareketlerı duzelecek cnm fazla sıkma kendını
bır dahakı testte inşllh sonuc sızın ıcın olumlu cıkar tatlım:34::34:
bu arada kac ay oldu ılacları kullanalı cnm

hayırlı olsun canım ilaçlarınız. Pek güvenmiyodunuz galiba ilaçlara,hakkında olumsuz şeyler duyduğunuzu yazmıştın,sonunda güvenip aldınız mı?

biz reişi mantarı hariç diğerlerini kullanıyoruz. Size telefonda bişey önermediler mi? Bize günde 3 panax, 2 e1 dediler. ama bursada bir bayisi eşime panax 3 tane sana ağır gelir demiş. Tekrar aradık yine 3 kullanın dediler. Siz de bi arayıp sorun isterseniz.. Ayrıca aç karnına daha iyi oluyomuş. Yemekten sonra alacaksa da 1 saat sonra alacak.Bir de ilaçların arasında 5 dakika süre olacakmış,hepsi aynı anda içilmeyecek..
Şifa buluruz hep birlikte inşallah canım..

evet canim cok kararsizdik ilac konusunda ama kullanan cok kisi oldugunu gorduk kullanmaya karar verdik.telefonda sadece siparis vermisdim ilacla bilikte kulanma seklini gonderceklerdi ama gondermemisler sadece ilacin uzerindeki yazilari okuyup o sekilde kullanmisdik pazrtesi gunu arayip sorucam bakalim. esim tok karnina hepsini biden yutuyordu soyledigin cok iyi oldu canim bugun senin dedigin gibi kullandik... canim bide bizim bu 3 ilacda ayni renkte sizinkilerde oylemi canim... rabbim hepimize sifa versin insallah hepimiz olumlu sonuc aliriz

turksoyu canim insallah morfolojinin degismesi iyi bir seydir.. arkadaslarin soyledigi gibi bencede baska bir yere yeniden test yaptirin insallah degisiklik olur rabbim hepimize yardim etsin

merhaba kızlar..ben biraz dertleşelim diye yazıyorum...
çok tedavi olmuş biri olarak diyorumki bu sebepler perdelerine bu kadar takılmayalım...yani hamile kalsak bu ilaçla mı kaldık diycez..belki öyle düşünenlerimizde olacak ama bakın bu ilaçlar tedaviler herşey birer vesile...Rabbim ol dediginde olucak bebişlerimiz inş.biz şimdilik sadece yolunda koşuyoruz biliyoruzki kainatın sahibi böyle bi düzen kurmuş.istiyorki sebebleride bırakmayın ama o sebebleride yaratan benim unutmayın diye.......imtihanlarımız bittiginde nasip olucak o emanetler bize..vaziyet bu oluncada relax olun yahuu..olursa olur olmazsada ahirette yine olucaz anne öyle degilmi?????

çok tedavi olmuş biri olarak diyorumki bu sebepler perdelerine bu kadar takılmayalım...yani hamile kalsak bu ilaçla mı kaldık diycez..belki öyle düşünenlerimizde olacak ama bakın bu ilaçlar tedaviler herşey birer vesile...Rabbim ol dediginde olucak bebişlerimiz inş.biz şimdilik sadece yolunda koşuyoruz biliyoruzki kainatın sahibi böyle bi düzen kurmuş.istiyorki sebebleride bırakmayın ama o sebebleride yaratan benim unutmayın diye.......imtihanlarımız bittiginde nasip olucak o emanetler bize..vaziyet bu oluncada relax olun yahuu..olursa olur olmazsada ahirette yine olucaz anne öyle degilmi?????

cnm guzel soyluyosunda zaten cevre bızı boyle ısyankar hallere ıtıyor
ınsan bı kere der bebıs yok mu dıye ama olur mu ıllakı sınır katsayımızı cıkarsınlar
herkes kendı ısıne baksa
bazende bakıyorum benım ablamın 2 kızkardesımın 1 abımın 1 cıocugu var
benden sonra evlenen arkadaslarımın bıle oldu o zaman
ınsanın ıcı burkuluyo kımı zaman kucagım hemen dolsun ıstıyorum
bı hamıle haberı alınca bı dogum aını gorunce bıde bebıs elbıselerı gorunce kendı adıma cok ıclenıyorum
bazen hayal edıyorum benım evladım nasıl olur ..........................
ama sonra toparlanıyorum allhım bu sıkıntıdan bızlerı hayırlı evlat vererek mukafatlandır dıyorum
he ılaca gelınce tabıkı ılac bı vesıle ama allhu tealada bıze ılım ırfan vermıs hayra kullanın dıye
onun ıcın ılacı kullanırken once allhtan sonra bu ılactan bıze sıfa vesıle olsun dıyoruz
ınşllh bu yapılan ugraslar bızlere hayırlı sevımlı tatlı sut kokulu bebısler verır:emir_bebek::emir_bebek:

çok şükür inancımız var yoksa bu imtihanlara nasıl dayanırdık imtihan oldugunu ve mükafatını sadece Rabbimin verecegini biliyoruz şükürler olsun O ndan başka kimimiz var

arkadaşlar merhaba
nasılsınız?
eşim 03.12.2011 tarihinde test verecek ve beni şimdide sıkıntı basmaya başladı
eraslan ın ilaçlarının üç ayı bitmiş oluyor
allahım inşallah gelişme olmuşturrrr...
hemen akşamına yazarım size,12 gün var daha allahım hepimizin yardımıcısı olsun

arkadaşlar merhaba
nasılsınız?

Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin. gerçekten imtihanımız büyük.:49::emir_bebek::nazar:

arkadaşlar merhaba
nasılsınız?

canım inş hep beraber seviniriz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar merhaba
nasılsınız?
:46::46::46::46::46: rabbım sevındırsın ınşllh senı duamız senınle tatlım
bol bol spermcık gormenız dılegıyle :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:

cnm guzel soyluyosunda zaten cevre bızı boyle ısyankar hallere ıtıyor
ınsan bı kere der bebıs yok mu dıye ama olur mu ıllakı sınır katsayımızı cıkarsınlar
herkes kendı ısıne baksa
bazende bakıyorum benım ablamın 2 kızkardesımın 1 abımın 1 cıocugu var
benden sonra evlenen arkadaslarımın bıle oldu o zaman
ınsanın ıcı burkuluyo kımı zaman kucagım hemen dolsun ıstıyorum
bı hamıle haberı alınca bı dogum aını gorunce bıde bebıs elbıselerı gorunce kendı adıma cok ıclenıyorum
bazen hayal edıyorum benım evladım nasıl olur ..........................
ama sonra toparlanıyorum allhım bu sıkıntıdan bızlerı hayırlı evlat vererek mukafatlandır dıyorum
he ılaca gelınce tabıkı ılac bı vesıle ama allhu tealada bıze ılım ırfan vermıs hayra kullanın dıye
onun ıcın ılacı kullanırken once allhtan sonra bu ılactan bıze sıfa vesıle olsun dıyoruz
ınşllh bu yapılan ugraslar bızlere hayırlı sevımlı tatlı sut kokulu bebısler verır:emir_bebek::emir_bebek:

ceemreme sonuna kadar katılıyorum...
Allah bizlere de gül kookulu bebekler nasip etsin inş...
Rabbim aratmmasın daha fazla...,

cnm tesekkur edrım kendı adıma
amma zannederım burdakı herkes kıbarlıdan aldı ılacları cnm
sıkıntı yok gıbı allhda etmesın

kızlar ıcımden geldı amın dermısınız
rabbım ellerımızı actık sana dılımızde dua
sen gerı cevırme ya rab
bızlere saglık sıhhat afıyet ver evımızın huzrunu bozdurma yarab
gonlumuzu bızden ıyı bılırsın sen rabbım
bızlere saglıklı sıhhatlı elı ayagı duzgun evlatlar ver ya rab
onları ıcımızde tasımayı senın ıznınle dunyaya getırmeyı nasıp eyle ya rab
bızede tattır o evlat sevgısını o cennet kokulu meleklerın kokusunu
bızlerede nasıp et anne baba demelerını boynumuza atlayıp sarılmalarını ya rab
bız senden ıstıyoruz ellerımızı kucaklarımızı bos bırakma
gozumuz yaslı kalbımız buruk koyma ya rab

hepımıze hayırlı evlatlar ver rabbım amin :43::43:

cemrem ağlattın beniii
amin, amin,amin

sen gerı cevırme ya rab

amin canım inş kabul olur dualarımız:49::49::49:

arkadaşlar merhaba,
bir konu başlığı açtım belki görmemişsinizdir
"neden eşlerimiz azosperm' li olabilir.... "
buraya eşimin alışkanlıklarını yazdım, bıraktıkları çoğunlukla aslında
amacımız eşlerimizin ortak alışkanlık hatalarını bulmak
hergün yeni bir arkadaş katılıyor aramıza,zamane erkeklerinin geçmiştekilerin yapmadığı bazı hataları
yaptıkları kesin; sizde bir şeyler yazarsanız; belki bir şeyler bulabiliriz?

sen gerı cevırme ya rab

AMIN AMIN AMIN
cok guzel bir dua arkadasim gozlerim doldu benimde hepimiz ne kadar ayni duygulari yasiyoruz degilmi?

Back
X