• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Panax,E1 Kullanan Var mı? (dr.mustafa eraslan)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hadı test yapanlar varsa yazın paylasalım cancanlarım:66:

fayda görenlerde var........kullanan kardeşlerimizde sonuçları yazıyorlar yavaş yavaş.......bi 3ay geçsin bakalım...sonra yine konuşuruz..........

MERHABALAR peki siz de kullaniyormusunuz???bizde almayi dusunuyoruz esim icin,esimde azospermi var

cemrem merhaba...siz panaxin hangi ilaclarini kullandiniz ,ve ne kadar sure kullandiniz???doktormu tavsiye ediyor,kendinizmi karar veriyorsunuz hangi ilac olacagina??

cemrem merhaba...siz panaxin hangi ilaclarini kullandiniz ,ve ne kadar sure kullandiniz???doktormu tavsiye ediyor,kendinizmi karar veriyorsunuz hangi ilac olacagina??

bız 4 aydır kullanıyoruz
panax reıshı mantarı E1 kullanıyoruz

:34::34: hıc kımse yok muuuuuuuuu hadı test yapan
sonuclarınızı yazın kızlar beklıyorum:18:

:34::34: hıc kımse yok muuuuuuuuu hadı test yapan
sonuclarınızı yazın kızlar beklıyorum:18:

bende çok merak ediyorum ama kimseden ses yok
eşim ilk kutuları yeni bitirdi; bugün sipariş verdik 2 ye başlayacak 1,5 ay oldu
arada içmeyi unutuyor benim ki:)
aralık ın ortasında yaptırcaz testi inşallah çıkar....

eşimde 1 aydır kullanıyor. 2 ay dolduktan sonra tahlil yaptıracaz. siz panax ve e1 i ne şekilde kullanıyorsunuz.

bizde bu hafta tahil vericez 3 ay doluyor bakalım dua edin hayırlısıyla istwdigimiz gibi olsun hepimizin sonuçları.....

eşimde 1 aydır kullanıyor. 2 ay dolduktan sonra tahlil yaptıracaz. siz panax ve e1 i ne şekilde kullanıyorsunuz.

Halime 35canim biz 3x1 panaxi 2x1 reishiyi vede e 1 2x1 kullaniyoruz
ya siz nasil kullaniyorsun sizde mi azolusunuz

Halime 35canim biz 3x1 panaxi 2x1 reishiyi vede e 1 2x1 kullaniyoruz
ya siz nasil kullaniyorsun sizde mi azolusunuz

valla 2 tüp bebek denemesi yaptık spperm var ama cok az yok gibi bişey. lh ve fsh yüksek bide testis boyutları küçük. sizizn nasıl?
panax 3x1 e1 2x1 kullanıyoruz. reishiyi hiç öneren olmadı. eşim 4-5 danışma hattını aradı. reshiye gerek yok dediler. siz tahlili ne zman yaptırcak sınız?

valla 2 tüp bebek denemesi yaptık spperm var ama cok az yok gibi bişey. lh ve fsh yüksek bide testis boyutları küçük. sizizn nasıl?
panax 3x1 e1 2x1 kullanıyoruz. reishiyi hiç öneren olmadı. eşim 4-5 danışma hattını aradı. reshiye gerek yok dediler. siz tahlili ne zman yaptırcak sınız?

Csnim ben 5 yillik evliyim esim tese microtese oldu
Sifir sifir hep sifir simdi 3 aydir kullaniyor esim
gecen ay ysptik test sonuc sperm disi hucre cikti yani uretim
basliyormus oyle dede doktor insllh sizinde sonuc olumlu cikar
sen kac yillik evlisin canim

kızlar aslında biz ilaçları(panax ve e1) 3 ay oldu ama eşim dogrü düzgün kullanmadı hiç......kutular yarı anca oldu...........biz başlamadan test yaptırmıştık....sonrada bitince yaptıralım demiştik ama o kadar çok degişik sıkıntılar yaşadıkki ilaç kullanmak aklımıza bile gelmedi..........o sebepten sizi takip ediyorum ben gelişme yazamıycam.......yanlız bişey merak ediyorum ilişki açısından bi degişiklik yaşıyormusunuz???

kızlar aslında biz ilaçları(panax ve e1) 3 ay oldu ama eşim dogrü düzgün kullanmadı hiç......kutular yarı anca oldu...........biz başlamadan test yaptırmıştık....sonrada bitince yaptıralım demiştik ama o kadar çok degişik sıkıntılar yaşadıkki ilaç kullanmak aklımıza bile gelmedi..........o sebepten sizi takip ediyorum ben gelişme yazamıycam.......yanlız bişey merak ediyorum ilişki açısından bi degişiklik yaşıyormusunuz???

Canim biraz performans artti:1::1:
esim yumurtaliklarinda bi farklilik vede sanki icinde bi seyler oynuyo diyo
sizinde bi farklilik oldumu

slm bende yeni katılıyorum aranıza bu ilacı almak istiyordum denemekte fayda var sanırım eşimin hareket sayısı %1 sperm sayısı 45milyon şimdi keçi boynuzu kürü yaptım çakşırsuyu içti test yaptırtmak istiyorum bakalım sonuç kötü olursa panax alırım heralde.

kizlar size bir sey sormak istiyorum esimde azospermi tesede sperm bulunamadi esime panax ilaclarindan aldik ama henuz baslamadik kullanmaya panax ilacini kuallanalarda kalp krizi gecirip olenler olmus siz duydunuzmu asli varmidir simdi korkuyoruz kullanmaya ne yapcagiz bilmiyorum

kizlar size bir sey sormak istiyorum esimde azospermi tesede sperm bulunamadi esime panax ilaclarindan aldik ama henuz baslamadik kullanmaya panax ilacini kuallanalarda kalp krizi gecirip olenler olmus siz duydunuzmu asli varmidir simdi korkuyoruz kullanmaya ne yapcagiz bilmiyorum

hayret aslında damar açıcı bir ilaç ama nerden duydunki... bence bitkisel bişey çevremde kullanan çok bende dahil hiç öyle bişey yok aksine daha çok rahatlatıyor vücudu bence kullanın bi sakıncası yok diye düşünüyorum..ama yinede rahat etmezseniz aldıgınız yeri arayıp sorabilirsiniz...

Back
X