- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
slm günaydın ne güzel çok enerjik görünüyorsun..
evet canım o sperm testtınden sonra
ıcımdekı umut dahada yeserdı

ya sen ne yapıyorsun durumlar nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm günaydın ne güzel çok enerjik görünüyorsun..
fayda görenlerde var........kullanan kardeşlerimizde sonuçları yazıyorlar yavaş yavaş.......bi 3ay geçsin bakalım...sonra yine konuşuruz..........
cemrem merhaba...siz panaxin hangi ilaclarini kullandiniz ,ve ne kadar sure kullandiniz???doktormu tavsiye ediyor,kendinizmi karar veriyorsunuz hangi ilac olacagina??
hıc kımse yok muuuuuuuuu hadı test yapan
sonuclarınızı yazın kızlar beklıyorum:18:
turksoy sonuç inşallah olumlu çıkar.
sonucu bizimle paylaşırsanız seviniriz..
eşimde 1 aydır kullanıyor. 2 ay dolduktan sonra tahlil yaptıracaz. siz panax ve e1 i ne şekilde kullanıyorsunuz.
Halime 35canim biz 3x1 panaxi 2x1 reishiyi vede e 1 2x1 kullaniyoruz
ya siz nasil kullaniyorsun sizde mi azolusunuz
valla 2 tüp bebek denemesi yaptık spperm var ama cok az yok gibi bişey. lh ve fsh yüksek bide testis boyutları küçük. sizizn nasıl?
panax 3x1 e1 2x1 kullanıyoruz. reishiyi hiç öneren olmadı. eşim 4-5 danışma hattını aradı. reshiye gerek yok dediler. siz tahlili ne zman yaptırcak sınız?
kızlar aslında biz ilaçları(panax ve e1) 3 ay oldu ama eşim dogrü düzgün kullanmadı hiç......kutular yarı anca oldu...........biz başlamadan test yaptırmıştık....sonrada bitince yaptıralım demiştik ama o kadar çok degişik sıkıntılar yaşadıkki ilaç kullanmak aklımıza bile gelmedi..........o sebepten sizi takip ediyorum ben gelişme yazamıycam.......yanlız bişey merak ediyorum ilişki açısından bi degişiklik yaşıyormusunuz???
kizlar size bir sey sormak istiyorum esimde azospermi tesede sperm bulunamadi esime panax ilaclarindan aldik ama henuz baslamadik kullanmaya panax ilacini kuallanalarda kalp krizi gecirip olenler olmus siz duydunuzmu asli varmidir simdi korkuyoruz kullanmaya ne yapcagiz bilmiyorum