panax,E1,K5 kullanan var mı?

dmrsda

sabrın sonu selamet
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
1.514
1.102
198
Merhaba kızlar....
Ben 3kez negatif tüp bebek deneyimi yaşadım.sorunum FSH.yani yumurta rezervi azlığı.eşimde herhangi bir sorun yok. kayınpederim şeker hastası ve bitkisel ilaçlardan kullanıyor bizim içinde testlerimizi gösterdi ve ilaç vermiş adamda.eşime ve bana panax.eşime E1 bana da K5. şimdi merak ettiğim aranızda bu bitkisel takviyeleri kullanan ve bir faydasını gordum yada gormedim diyen var mı? kafam cok karısık.tam tekrar bi tüp bebek denemesi yapacakken bu cıktı karsıma kullanırsam bikaç ay devam etmem gerekecek ilaçlara.yardımcı olurmusunuz:26::26::26::26::26:

senin soru sormak için açtığın topiğini yerim bennn güzellik..

İnş sesini duyan birileri yazar ve hepimiz faydalanırız..

aa burayamı acmısım kızz.farkındamıyım ben leyla oldum yaa.bunu bilem beceremedim yuh bana :):):)

Panax'ı az önce çöpe attım!

Haberlerde görmüştüm birinin öldüğü haberini.Ve ilacın yasaklanacağını.Ama hala görüyorum ki bazı tv kanallarında reklamları dönüyor.Bünyeden bünyeye değişir tabii...

Babam hemen almıştıgörünce.Annem epilepsi hastası.Onu içmeye başlayınca iyice hasta olmaya başladı.Doktora söylemişler,hemen bırak içmeyi onu demiş...

Bugün gördüm,zaten reklamlarda gördükçede sinir oluyordum,daha ne duruyor bu burda diyerek attım valla çöpe...

hadi yaainternette bakıyorum pek işe yaradıgını memnun olanı goremedim zaten...

canım sorunumuz aynı senle benimde fsh ve lh hormonlarım düşük.bende 3 başarısız tüp bebek tedavisi geçirdim ne yapacağımı şaşırdım.bu hafta sonu almayı düşünüyordum k5 ve panax tan .kafam karışık doğru mu gerçekten bir ölüme sebep olduğu

ay bilmiyorum valla yaa bende kafam karıştı iyice...aybaşında regl olcam ondan sonra kullanıyım dıyodum ama bakıyorum yorumlara pek iç açıcı değil yaa:26::26::26::26::26:

slm benimde fsh çok yüksek bende k5 ısmarladım daha gelmedı ama yasaklı urunlerını duyunca açıkçası endişelendim ürünleri ucuzda değil baya pahalı gerçı işe yarasında çok baktım netten ama bu k5 kulananı pek gormedım bu zamandada kımsye pek güvenılmıyo bana 6 aylık bır kur gondereceğini soyledı bılmıyorumkı hayırlısı

bu ilacı kullananlar daha net bilgi yazabiirmi yani kuulandığınız panaksın üzerinde kibarlı etiketi varmı lütfen yardımcı olurmusunuz lütfeennnnn:26:

Televizyonda, radyolarda gördüğünüz hiçbirşeyi almayın ağızdan alınan hiçbirşeyi almayın büyüklerinizide tembihleyin onlarda almasınlar..

iyi günler acaba bir sonuç aldınız mı o kürden ben de görüştüm Dr. Hakan Özkul ile emin olamadım çok kararsızım. lütfen sonucu yazar mısınız. benim hakan özkul ile görüşmemde her kadında bulunan gizli yumurtalık rezervinin açığa çıkmasını sağlıyoruz dedi. bu set ile fsh ı 62 olan bir kadının fsh değerini 9 a düşürdüklerini söyledi. benim değerim de 39 bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…