Doğal Saç Bakım Kürleri Pamuktan Tarifler..

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
uzun

fazla yaglşı değil sanırım normal ve
kökten dökülüyor

Bayanlar kökten dökülme varsa ilk önce bir dermatologa görünün diyip durmaktan yoruldum :)

Dökülme için tavsiye edebiliceğim yağlar: Jojoba, Çam terebentin, Fındık, Çörek Otu, Badem ve Susam yağı !

Bunları ılıtıp saç diplerinize ve boylarına amsaj yaparak yediriceksiniz.
Sonrada saçınızı sarıcaksınız, 1.2 saat bekletip yıkıcaksınız.

merhaba pamukşekeyim çok güzel bir konu açmışsın hepimizin iihtiyacı.şimdiden çok tşk ederim

bu konuda başlık da açtım, saçlarımla uyum yakalayamadım bir türlü.
1. saçlarım kalın telli, gür, sağlıklı,çok kabarık. daha sakin olmasını elektiriklenmemesini istiyorum.saçlarım orta uzunlukta, katlı kesim, kızıl renk. ..

2.yuvarlak yüzlüyüm ve yüzümün daha uzun görünmesini istiyorum bunun için kesim önerisi varmı. bob modeli deneyeceğim saçlarım uzayınca şimdi katlı kesim, nasıl kulanmamı önerirsin fönlü, köpüklü vs gibi. şampuan krem tavsiye eder misin? tekrar çok teşekkür ederim

Kırıklardan kurtulmanın yolu ;
Saçını kuruyken asla tarama. Sık dişli tarak yerine fırça kullan. Ve 2 ayda bir saçındaki kırıkları temizletmen gerek canım.
Saç uçlarına ısıtıp zeytinyağı, badem yağı, hint yağı bunlardan her hangi birini sür canım.
İyi gelicektir..

Kuruluk içinde tarif vermiştim canım.
Bir önceki sayfada bulabilirsin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir kızlar.
[/QUOTE]

çoook teşekkür ederim canım. saçı maşasız şekillendirme ile ilgili öğreteceklerini sabırsızlıkla bekliyorum. sevgilerr...

Rica edersem saçlarının bir resmini ekleyebilir misin ?
Öyle yorum yapıyım.
Yüzünü karala..

selam PamukSekeyim sormak istediyim vidio hazirlicagini demissin ne zamana hazir olur?biliyorum seninde isin-gucun var tabi butun gununu bize sarf edemezsin ama ben saclarimi fonsuz bi sekle salamiyorum bu ayin 5-6 arkadaslarla toplanicaz saclarimin guzel gorunmesi lazim ama fon kullanmak istemiyorum bu kadar bakima yazik olucak yardim edermisin lutfen

teşekkür ederimmmm cnm pamuuğummm hemen uygulıcam

merhaba canım
saçlarım dibi yağlı ucu kuru cinsten
omuz hizamdalar
hızlı uzasın istiyorum biraz da dökülüyorlar dökülmesinler mümkünse

merhaba canım
saçlarım dibi yağlı ucu kuru cinsten
omuz hizamdalar
hızlı uzasın istiyorum biraz da dökülüyorlar dökülmesinler mümkünse

Canım bir önceki mesajlara bakarsan bütün sorularının cevaplarını bulursun.

Ama yinede cevap vereyim ben.

Böğürtlen ve badem yağını kullan.
Böğürtlen saçındaki nemi ve yağı dengeler.
Badem yağıda güçlendirir ve dökülmeye iyi gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…