Doğal Saç Bakım Kürleri Pamuktan Tarifler..

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
1-Haftalık bakım programım sence fazla mı (bir kere sinameki kürü 2 gün sonra yağlı bakım, 1 kere lush adlı maske ile bakım, 2 günde bir de dökülmeler için durulanmayan karanfl bakımı)
2-nasıl bir kesim daha uzun gösterir saçlarımı (kırıklarımı aldıracağım da kesimini ona göre yaptırayım)
3-klasik dökülme sorunu bende de var o kadar o kadar çok dökülüyor ki geçen hafta doktora gittim hiçbir sorunum yok ne yapmalıyım?
4-sürekli farklı şamuanlar kullanıyorum, krem de kullanıyorum ama diplere sürmüyorum dökülmelerim farklı şampuanlar kullanmaktan olabilir mi

Bu arada saçlarım hakkında en çok merak ettiğim şey nasıl fönsüz, maşasız, doğal şekil vereceğim!!!

1.si bu kadar bakım yapmak çok yanlış. Saçınızı çok yoruyorsunuz bu şekilde yaptıgınız bakımlardan sonuç alamazsınız.
2.si bunu kuaföre sormanız daha doğru olur. Çünkü bunu tam olarak bilemicem.
3.sü burada verdiim tariflerden birini deneyebilirsiniz.
4.sü süreki şampuan değiştirmek iyi değil. 1 tane alın ve sürekli onu kullanın. Sürekli şampuan değiştirmekte saçı dökülür var saç yapınızı bozabilir..

Arkadaşlar fönsüz, maşasız nasıl şekil vereceğiniz hakkında bilgi vereceğim ama uzun sürücek biraz lütfen biraz anlayış gösterin.

oncelikle konu icin tesekkurler saclarim omuzumda,kuru ama dipler yagli biraz,uclarinda da kiriklar var ama oyle cok diil hem de kabariyo ve bir azcik da kat var kesiminde ust kisimlar yumusak ama ense kisminda olanlar sert ve cok daha kuru yardimini bekliyorum onceden tesekkur

Canım saçlar kuruluktan tiftiklenir ve kabarır.
O yüzden şampuanına dikkat etmen lazım.
Sürekli değiştirmemeye dikkat et.
Ve mutlaka saç kremi kullanmaya özen göster.

Sana böğürtlen yağını tavsiye ediyorum bunun yanındada jojoba yağını kullan.
Böğürtlen saçındaki nemi ve yağı dengeler.
Jojobada saçının güçlenmesini sağlıcak.

kuru, kısa ve kırık..

şimdiden teşekkürler pamuğumuz. :)

Kırıklardan kurtulmanın yolu ;
Saçını kuruyken asla tarama. Sık dişli tarak yerine fırça kullan. Ve 2 ayda bir saçındaki kırıkları temizletmen gerek canım.
Saç uçlarına ısıtıp zeytinyağı, badem yağı, hint yağı bunlardan her hangi birini sür canım.
İyi gelicektir..

Kuruluk içinde tarif vermiştim canım.
Bir önceki sayfada bulabilirsin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir kızlar.

yağlı koparak kırılıyor röfleli ve göğüs hizamda çok fazla dökülmüyor ama kopup kırılanlar var şimdiden teşekkürler

yağlı koparak kırılıyor röfleli ve göğüs hizamda çok fazla dökülmüyor ama kopup kırılanlar var şimdiden teşekkürler

Saçların koparak dökülüyorsa tarama şekline ve toplama şekline bağlıdır.
Sık dişli tarak kullanma.
Fırça kullan.
Hergün saç diplerine 3 kez 2.3 dk süresince parmaklarına masaj yap.
Saçını kuruyken tarama.
Fırçayla nazikçe fırçala ama saçını tutamlara ayır.
Ve geceleri yatmadan önce başını öne eğerek enseden yukarı doğru fırçala.

Yağlı saç için tarif vermiştim tatlım.

Yağlı saçlar için :

Portakal yağı, papatya yağı ve hindistan cevizi yağı.
3'nü karıştırıp, ılıtıp saçınıza masaj yapıp yediriceksiniz.

Merhaba benim sorum saçlarım sağlıklı en son 7 ay önce kestirdim uçlarından,kırılmaması için ne yapmam gerekiyor bi ara badem yağı kullanmıştım gece yatarken bir çay kaşığı kadar ellerime sürüp uçlarına yedirip başımı bağlayı yatıyordum öğlende yıkıyordum...bide avondan saç için bir şey almıştım banyo sonrası kullanıyordum faydası oldumu bilmiyorum 1 ay kadar kulladım bide mecbur olmadıkça sık tarmıyorum.

Çok yağlı değil,uzun göğüs altında dökülmeside normal şimdilik kırık yok.

Son düzenleme:

Öncelikle kırık oluşmasını istemiyorsanız tarak yok.
Fırça kullanıcaksınız.
Haftada 1 bakım yapabilirsiniz saçlarınız güçlenir.
Kimyasal ürünleri tavsiye etmiyorum.
Tamamen doğallıktan yanayım.
O ürünü kullanıcagınıza şöyle bir şey yapın.
Bir spreyli şişe edinin.
Yarısına doğal su ve 1 kapak gliserin ekleyin.
Çalkalayın.
İçine isterseniz kokulu bir yağ ekleyin.
Portakal, böğürtlen, çilek.
Saçınıza diplere gelmicek şekilde bunu sıkın hergün.
Parlak, yumuşak ve mis kokulu saçlar sizin olsun!

Teşekkür ederim tarak kullanmıyorum fırça kullanıyorum.
Dediğiniz karışımı denicem sağolun

kuru biraz kırıklarım var nasıl yok etmem lazım ve kıvrcıkları bazen cok kötü oluyo. napmam lazım

Yaptıgın bakımlar saçının güzelliğini geri kazandırır canım merak etme.
Kıvırcıklarında düzene girer bakım yaptıgın sürece.

Tekrar söylüyorum.

Saçlarınızda kırık istemiyorsanız 2 ayda bir düzenli saçlarınızın ucundan aldırın.
Kırıklarınızı temizletin.
Sık dişli tarak kullanmayın.
Fırça kullanın.
Ve saçlarını tutamlara ayırarak fırçalayın bayanlar!
Bunları yaparsanız birde bunlara yaptıgınız bakımlar eklenirse saçınızda kırıktan eser kalmaz!

canım daa gecen kestirdim ama kırıkların az bi kısmı kalmış.zaten taramıyorum saclarımı. yoksa kıvırcıklığı gidio. bana sadece kabarmasını önlicegim ve ıslak gbi duracak bişi söle yetr canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…