Pamukçuk için öneri

esoes60

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
27
9
1
29
Bebeğimin dili bembeyaz oldu sanırım pamukçuk gazlı bez ve karbonatlı suyla silmeye çalışıyorum ama beceremedim bi türlü korkuyorum sanırım canı yanacak diye temizleyemiyorum tam olarak. Kullanabileceğim başka bişey var mı temizlemek için acaba

Bastırarak silmeniz lazım ki dilinden çıksın. Mantar oraya yerleşiyor. Ek olarak emziriyorsanız meme uçlarının, biberon kullanıyorsanız biberon uçlarınıda temizlemeniz lazım her defasında. Bizim karbonatlı su ile 1 haftada geçmeyince mikostatin diye bir ilaç başlanılmıştı. Onunla temizlemiştik.

Gazlı bezi küçük parmağınıza dolayın karbonatlı suya batırın dilini ağız içini silin. Ben hep bu şekilde sildim.
Kusuyorsa, her kusma sonrası mutlaka temizleyin

Gazlı bezi küçük parmağınıza dolayın karbonatlı suya batırın dilini ağız içini silin. Ben hep bu şekilde sildim.
Kusuyorsa, her kusma sonrası mutlaka temizleyin
Öyle yapmaya çalışıyorum ama canı yanacak diye ileri uzatamıyorum parmağımı. Kusması da var evet ondan dolayı da mı olabiliyo

Kaç kutu mikostatin kullanmıştım gecirememistim karbonat falanda ise yaramamisti ek gidayla beraber duzeldi bizimki

Öyle yapmaya çalışıyorum ama canı yanacak diye ileri uzatamıyorum parmağımı. Kusması da var evet ondan dolayı da mı olabiliyo
Her kustugunda mutlaka temizleyin, elinizi ileri itemezsiniz zaten öğürür bebek izin vermez yapmaniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…