pixa Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2010 597 0 66 Kırşehir 29 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi MrsNorris #41 hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
MrsNorris Knitter...ÖrgücüBasi... Pro Üye 14 Mart 2010 7.906 6.813 398 30 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi MrsNorris #42 pixa .!.: hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Genişletmek için tıkla... sagol canim...daha güzeleri senin olsun..
pixa .!.: hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Genişletmek için tıkla... sagol canim...daha güzeleri senin olsun..
hanne54 19.09.2010 Kayıtlı Üye 19 Aralık 2009 2.375 2 116 Sakarya 10 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi MrsNorris #43 pamuk_helva canım tatili sona ermiş dönmüşsün yurt dışına ve kulübe. Hoş geldin:).
MrsNorris Knitter...ÖrgücüBasi... Pro Üye 14 Mart 2010 7.906 6.813 398 10 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi MrsNorris #44 hanne54 .!.: pamuk_helva canım tatili sona ermiş dönmüşsün yurt dışına ve kulübe. Hoş geldin:). Genişletmek için tıkla... Tesekür ederim canim...evet 3 hafta oluyor döneli...ceyizleri doldurdumda geldim zemuszemus Gerci kahvalti ve günlük yemek takimim türkiyede birakmak zorunda kaldim ve istedigim bazi seyleri alamadim cünkü getirmesi zor... Yeni bir topik acmayi düsünüyorum ama resim eklemesine cekmesine öseniyorum...:tomato: Yakinda yaparim cünkü tchibodanda birsürü yeni sey aldim....
hanne54 .!.: pamuk_helva canım tatili sona ermiş dönmüşsün yurt dışına ve kulübe. Hoş geldin:). Genişletmek için tıkla... Tesekür ederim canim...evet 3 hafta oluyor döneli...ceyizleri doldurdumda geldim zemuszemus Gerci kahvalti ve günlük yemek takimim türkiyede birakmak zorunda kaldim ve istedigim bazi seyleri alamadim cünkü getirmesi zor... Yeni bir topik acmayi düsünüyorum ama resim eklemesine cekmesine öseniyorum...:tomato: Yakinda yaparim cünkü tchibodanda birsürü yeni sey aldim....
S su.ay bana Allah yeter Kayıtlı Üye 27 Kasım 2009 1.699 3 358 10 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi MrsNorris #45 pamuk helva aldıkların çok hoş. inşalalh hepsini de iyi günlerde kullanırsın. Allah.tamamına erdirsin inşallah
pamuk helva aldıkların çok hoş. inşalalh hepsini de iyi günlerde kullanırsın. Allah.tamamına erdirsin inşallah
Derin__Su derin sular Kayıtlı Üye 14 Aralık 2008 5.297 122 173 15 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi MrsNorris #46 yeni ceyizlerini eklesene merak ettim cnm.. seneye olmasina ragmen bicok seyi simdiden almissin benim ki fukura ceyizi gibi ya )
yeni ceyizlerini eklesene merak ettim cnm.. seneye olmasina ragmen bicok seyi simdiden almissin benim ki fukura ceyizi gibi ya )
nrcn_x Cuté ßaßy Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2010 220 0 46 İstanbul 19 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi MrsNorris #47 nasılda sıkılmadan yazmışsın öyle yazıdklaırna bakılırsa senin çeyiizin tamam
KaRaLaHaNa YaLNıZLıK YoRaR iNSaNı... Kayıtlı Üye 28 Haziran 2008 6.102 1 156 İstanbul 19 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi MrsNorris #48 tupper deryası maaşallah . iyi günlerde kullan canım. tcihibo poşet çaylıkta gözüm vardı,kaçırdım. çok şeker çok seviyorum...
tupper deryası maaşallah . iyi günlerde kullan canım. tcihibo poşet çaylıkta gözüm vardı,kaçırdım. çok şeker çok seviyorum...
MrsNorris Knitter...ÖrgücüBasi... Pro Üye 14 Mart 2010 7.906 6.813 398 19 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi MrsNorris #49 DyGLu .!.: yeni ceyizlerini eklesene merak ettim cnm.. seneye olmasina ragmen bicok seyi simdiden almissin benim ki fukura ceyizi gibi ya ) Genişletmek için tıkla... evet beyadir eklemiyorum acikcasi resim cekip eklemeye üseniyorum. Türkiye´den aldim o kadar sey varki...Aslinda sadece resimli yeni bi topik acmayi istiyorum ama resimlemeliyim..Ceyiz neredeyse tamam zaten..hehe.. nrcn_x .!.: nasılda sıkılmadan yazmışsın öyle yazıdklaırna bakılırsa senin çeyiizin tamam Genişletmek için tıkla... evet canim tamamladim sayilir. TEk eksik bazi elektirikli ev aletleri ve ev tekstil ürünleri. Tabak canak ne varsa bu yil getirdim türkiye´den.. KaRaLaHaNa .!.: tupper deryası maaşallah . iyi günlerde kullan canım. tcihibo poşet çaylıkta gözüm vardı,kaçırdım. çok şeker çok seviyorum... Genişletmek için tıkla... hehekaydirigubbakcemile3 evet öyle tupper delisi oldum ciktim.... Masallah yer yok simdiden tupperleri koymaya...KOmsumuz tupper saticisi oluncada dayanamiyorum aliyorum. Alipta eklemediklerimde var...
DyGLu .!.: yeni ceyizlerini eklesene merak ettim cnm.. seneye olmasina ragmen bicok seyi simdiden almissin benim ki fukura ceyizi gibi ya ) Genişletmek için tıkla... evet beyadir eklemiyorum acikcasi resim cekip eklemeye üseniyorum. Türkiye´den aldim o kadar sey varki...Aslinda sadece resimli yeni bi topik acmayi istiyorum ama resimlemeliyim..Ceyiz neredeyse tamam zaten..hehe.. nrcn_x .!.: nasılda sıkılmadan yazmışsın öyle yazıdklaırna bakılırsa senin çeyiizin tamam Genişletmek için tıkla... evet canim tamamladim sayilir. TEk eksik bazi elektirikli ev aletleri ve ev tekstil ürünleri. Tabak canak ne varsa bu yil getirdim türkiye´den.. KaRaLaHaNa .!.: tupper deryası maaşallah . iyi günlerde kullan canım. tcihibo poşet çaylıkta gözüm vardı,kaçırdım. çok şeker çok seviyorum... Genişletmek için tıkla... hehekaydirigubbakcemile3 evet öyle tupper delisi oldum ciktim.... Masallah yer yok simdiden tupperleri koymaya...KOmsumuz tupper saticisi oluncada dayanamiyorum aliyorum. Alipta eklemediklerimde var...
speedy-gonzales Carpe Diem Kayıtlı Üye 11 Mart 2008 56.597 4.466 873 25 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi MrsNorris #50 Üye isteği sonucu konu kapatılmıştır