• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pamuk_helva nin ceyizi...

pamuk_helva canım tatili sona ermiş dönmüşsün yurt dışına ve kulübe. Hoş geldin:).

Tesekür ederim canim...evet 3 hafta oluyor döneli...ceyizleri doldurdumda geldim zemuszemus

Gerci kahvalti ve günlük yemek takimim türkiyede birakmak zorunda kaldim ve istedigim bazi seyleri alamadim cünkü getirmesi zor...

Yeni bir topik acmayi düsünüyorum ama resim eklemesine cekmesine öseniyorum...:tomato:

Yakinda yaparim cünkü tchibodanda birsürü yeni sey aldim....

pamuk helva aldıkların çok hoş. inşalalh hepsini de iyi günlerde kullanırsın. Allah.tamamına erdirsin inşallah

yeni ceyizlerini eklesene merak ettim cnm.. seneye olmasina ragmen bicok seyi simdiden almissin
benim ki fukura ceyizi gibi ya :-))

tupper deryası maaşallah .
iyi günlerde kullan canım.
tcihibo poşet çaylıkta gözüm vardı,kaçırdım.
çok şeker çok seviyorum...

yeni ceyizlerini eklesene merak ettim cnm.. seneye olmasina ragmen bicok seyi simdiden almissin
benim ki fukura ceyizi gibi ya :-))

evet beyadir eklemiyorum acikcasi resim cekip eklemeye üseniyorum. Türkiye´den aldim o kadar sey varki...Aslinda sadece resimli yeni bi topik acmayi istiyorum ama resimlemeliyim..Ceyiz neredeyse tamam zaten..hehe..

nasılda sıkılmadan yazmışsın öyle :D yazıdklaırna bakılırsa senin çeyiizin tamam :D

evet canim tamamladim sayilir. TEk eksik bazi elektirikli ev aletleri ve ev tekstil ürünleri. Tabak canak ne varsa bu yil getirdim türkiye´den..

tupper deryası maaşallah .
iyi günlerde kullan canım.
tcihibo poşet çaylıkta gözüm vardı,kaçırdım.
çok şeker çok seviyorum...

hehekaydirigubbakcemile3 evet öyle tupper delisi oldum ciktim....

Masallah yer yok simdiden tupperleri koymaya...KOmsumuz tupper saticisi oluncada dayanamiyorum aliyorum. Alipta eklemediklerimde var...

Back