Pamuk kızımla evimizdeyiz

canım ne güzel bak korkulcak bişi yokmuş demekk ii .. hayırlısıyla aldın bebeğini kucağına darısı başımıza allah annalı babalı büytsün vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah!!

canım benim gözünaydınn:teytey:hoş gelmiş beyzamızz güle güle büyüt canım benim çok tebrik ederimma.s.:1hug:

Nisanurcum geçmiş olsun, kızını güle güle büyüt, Allah analı babalı büyütsün. Canım seni yormak istemiyorum ama birşey sorucam. doktorların konuşmalarını duymak korkutucu olmuyor mu? benim de sezeryan ihtimalim var ve epidural öneriyor doktorum ama korkuyorum. Hatta bana müzik dinletin demeyi düşünüyorum. Sevgiler.

Canım gözünüz aydın.allah analı babalı büyütsün inş.doğumunda başarılı geçmiş çok şükür..herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.güzel günler sizleri bekliyor....

Canım benim tebrik ederim..Allah analı babalı büyütsün bebişini uzun ve sağlıklı bir ömrü olsun inşallah

ayyyyyyyyyy nisanur ne güzel bebişin varrr, hayran kaldım, kız öpüver benim içün, güzel allahım nazarlardan korusun,

ayyy ne güzel yaaa biz de o günleri görürüz inşallah.
hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün...

tebrikler..ALLAH analı babalı büyütsün..ALLAH nazarlardan saklasın..darısı başımıza..ben de ekimin son haftası sezeryan olacagım(genel anestezi olacak)korku ve endişe hep var,heyacan ve mutluluk da anlatamayacagım kadar fazla..duygularım cok karısık yani...iyi olmanıza sevindim.ALLAH kızınla beraber saglıklı,hayırlı,uzun ömürler versin..

canım inan o an öyle bi sakinik geliyoki bebeğini kucağına lamanın o eşi bulunmaz sabırsızlğıyla

allah analı babalı büyütsün nazrlardan korusun rabbim çokkkkkk tatlııı maşallah saçları aynı benim meleğimin saçları gibi.yerim ben onlarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…