Pamuk kızımla evimizdeyiz

misskokulumm

2 kızım 1 oğlum 🧿🧿🧿
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
7.242
17.391
773
40
Pamuk prensesimiz melekleri getirdi evimize…:1hug:
Sizinle iç içe gönül gönüle geçirdiğimiz 39 hafta sonunda ben de çok şükür kızımın dünyaya geliş öyküsünü yazma zevkini tadıyorum.Öncelikle Rabbimin isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etmesini diliyorum.:Saruboceq:
10.10.2008 tarihinde bildiğiniz gibi sabah saat 6:30da annem eşimle evimizden hastaneye yola koyulduk.tabi o gece uyku falan girmedi heyecandan gözüme.5dksonra odamızdaydık hemşire ameliyat önlüğümü getirdi üzerimi tamamen çıkarıp onu giyindim bu arada bol bol fotoğraf ve kamera çekimi yaptık.ardından sonda takıldı ki ben onu karnımı delip takacaklarını düşünüyodum:sm_confused:tabi öyle değilmiş çok kötü bişey değilmiş sezeryandan sonra da çok işimize yaradı. Tahliller için kan alındı elime damar yolu açıldı derken her şey hazırdı korkudan heyecandan içim titriyodu. Derken saat 8:00da hemşire gelip hadi gidiyoruz dedi.ve işte o bahsedilen soğuk ameliyathanedeydik ameliyat masasına oturdum spinal sezeryan için anestesiuzmanı geldi iğnemi yaptı bir anda bacaklarımdan aşağı ılık bişeyler aktığını hissettim çok güzel oldu çünkü ayaklarım çok üşümüştü ısındım bi anda hemen yatırdılar ellerim bağlandı derken dr.cum geldi ve hadi seni anne yapalım dedi.işte çok korktuğum ameliyatım başladı aklımdan edeceğim dualar geçiyodu ama bi türlü toparlıyamıyodum.önce bi acı testi yapıldı acıdımı diye sordu dr. Yok dedim ve başladı 5 dk sonra kızımın ELİF BEYZAMIN ağlayışlarını duydumsositososito çok güzeldi o an hayatımda bi daha hissedemeyeceğim duyguları tattım ameliyethane çok soğuk olduğundan bebeği hemen giydirmeye götürdü hemşire bi ara kalkıp bakayım diye yeltendim ama nafile Başarlı olamadım giyindikten sonra getirip üzünü gösterdiler kızım adı gibi bembeyazdı gözleri çekikti annesi gibi yeryüzündeki en güzel varlıktı artık benim için.:asigim:bebeğin çıkışının ardından midem bulanmaya başladı dra söyledim seruma bişeyler kattılar ve o da geçti 35 dk benim dikişlerim sürdü.ve artık bitmişti ve hiç bişey korktuğum kadar kötü geçmemişti beni sedyeye aldılar ve odama götürdüler annem eşim meleğim beni bekliyodu eşimde bi telaş bebeğe hayran kalmıştı.beni hep beraber yatağıma adılar bebeğimi hemşireyle emzirdik.
3-4 saat çok titredim ayaklarım da kendine gelince artık tamamdı ameliyet yerim falan çok ağrımadı zaten sürekli ağrı kesici antibiyotik iğneler yapıldı.
Bebeğin memeyi tutması için çok uğraştık ama bi türlü uyandıramadık zaten süt de gelmedi tüm karşı çıkışlarıma ramen annem şekerli su verdi bebek cansız kalmasın diye gece boyunca pek uyuyamadım bebeğe bişey olacak ağladı mı derken gözüme uyku girmedi sondajım da çıktı artık kendim tuvalete kalkabiliyodum zaten bol bol yürüdüm o akşam gazımı da çıkardım sabah da beni en çok bunaltan serumum çıkarıldı bebeğim çok güzel emmeye başladı ama sadece su gibi bişey geliyodu o gün göğsümden tam süt değil emme reflexi çok şükür güzel bol bol üzüm hoşafı rezene çayı su içiyorum bu arada sezryan olduğum günün gecesi kebap getirttim eşime ve hepsini götürdüm
Pansumanı ve çıkış işlemlerimin ardından öğlen evimize geldik kızım şimdi uyuyo ben de uyudum dinlendim sütüm gelsin diye bulgur pilavımı da yedim tabi çok terliyorum dikkatli olmak lazım annem sağolsun sürekli peşimde
Drum iyiki normal doğumda ısrar etmediğimi kemik yapının çok dar olduğunu sezeryanda bile bebeği çok zor çıkardıklarını söyledi kızım 3300gr doğdu boyunu ölçmemişler uyanınca kendim ölçmeyi düşünüyorum sırnaşık şeyBenm çok kanamam da yok hani adetin 3.4.günü gibi geliyo
Bugün maşşalah sütüm geliyo :sm_cool:göğüs uçlarımı bol bol kremleyip yağlıyorum kuru tutmaya çalışıyorum
Neyse fazla uzatmışım gelişmeleri fırsat buldukça yazmaya çalışacam hepinizi çok seviyoruz ve öpüyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
canım allah analı babalı ömürlü hayırlı bir evlat etsin inşallah tebrik ederima.s.:teytey:

iyi olmanıza çok sevindim,tebrik ederim nisanurcum...Elif Beyzanızı güle güle büyütün...Allahım sağlıklı güzel ömürler nasip etsin.

canım ya Allah analı babaşı büyütmeyi nasip etsin bende sezeryan düşünüyorum inan yazdıkların o kadar çok rahatlattı ki beni kuş gibi oldum inşallah bizimde senin gibi ağrısız sızısız sağlıklı bir şekilde doğumumuz olur

tebrikler canımm ne kadar güzel ve kolay anlatmışsın inşallah bizimkiler de kolay geçer allahın izniyle

ne güzel bebişi olanlara imreniyorum maşallahh allahım bütün isteyenlere sağlıklı güzel bebişler verir inşallahh sizde güle güle büyütün sağlıklaa

ayy nisanurcum sende doğurdun demek ha, allah bebeğinle bir ömür boyu birlikte olmayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah, bide biz doğurabilseydik hayırlısıyla :)

nisanurcum pamuk kızınızla beraber yuvanızda mutluluklar dilerim.benim oğluşumda doğum duruşuna geçmiş bu arada inşallah bende hayırlısıyla bebişimi koklarım yakın zamanda öpüyoruz sizi:))

nisanurcum pamuk kızınızla beraber yuvanızda mutluluklar dilerim.benim oğluşumda doğum duruşuna geçmiş bu arada inşallah bende hayırlısıyla bebişimi koklarım yakın zamanda öpüyoruz sizi:)):1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…