- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
- 158
- Konu Sahibi PinkMermaid
-
Kızınıza neden söylediniz bunu ?
Geçmiş olsun.
Korkmuştur küçücük kızmış yazık yani .Yani evet görür görmez küçük çocuğa annen ölmek üzereydi lafı biraz değişik geldi bana da
eşiyle limoni olduğu için kızım sana söylüyorum gelinim sen işit hesabı için demiş olabilir.Kızınıza neden söylediniz bunu ?
Geçmiş olsun.
Evet öyle ama küçücük kız; kafasında yer etmez umarım.eşiyle limoni olduğu için kızım sana söylüyorum gelinim sen işit hesabı için demiş olabilir.
inşaallah. yani ölüm bu kadar yakınken hala kırgınlığı sürdürüp çocuk üzerinden bu olayı eşe duyurmak olmamış.Evet öyle ama küçücük kız; kafasında yer etmez umarım.
Kızınıza neden söylediniz bunu ?
Geçmiş olsun.
Kızımı görür görmez demedim tabikiiYani evet görür görmez küçük çocuğa annen ölmek üzereydi lafı biraz değişik geldi bana da
Haklısın canım, çok sağol...Bundan sonra daha dikkatli olacağım kesinlikle ve telefonla sadece oturuyorsam konuşacağım dışarıda...Geçmiş olsun bacım
Dikkat et kendine
Yanında çocukta olabilirdi
Allah korusun
Normalde sürdürmezdim kırgınlığı ama kavgamız çok da basit değildi , karşımda sinir krizi geçirdi deli gibi bağırdı çağırdı, çok kırdı beni...Onu hiç böyle görmemiştim...ama yaşadığım olayı da paylaşmam gerekiyordu,ben de kızımla paylaştım o an...inşaallah. yani ölüm bu kadar yakınken hala kırgınlığı sürdürüp çocuk üzerinden bu olayı eşe duyurmak olmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?