paloma Meme Estetigi Amelyati

paloma nasıl bugun bakalım ??
halet-i ruhiyesi, kımyası,fizigi???

iyiyim canim agrim sizim yok diyebilirim.cok mutluyum bugun 6. gunum.cuma gunu bandajlar aciliyor heyecanla onu bekliyorum :) sen nasilsin ne kadar oldu ameliyat olali.baktim albumune cok guzeller :)

çok geçmiş olsun canım ne güzel mutlu mesut atlatmışsın darısı benim başıma 5 inde ameliyat öncesi böyle yorumlar okumak iç rahatlatıyor keyfini çıkar diyorum tekrar geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım ne güzel mutlu mesut atlatmışsın darısı benim başıma 5 inde ameliyat öncesi böyle yorumlar okumak iç rahatlatıyor keyfini çıkar diyorum tekrar geçmiş olsun

cok tesekkur ederim canim benim. evet ameliyat surecim bekledigimden iyi gecti.sakin korkma sende rahat ol.sonrasinda cok canim yanacak elimi kolumu kullanamam falan diye korkutma kendini guclu ol.ameliyat sonrasi 3 saat bi acim oldu geri kalan zamani butun gece uyuyarak gecirdim.tek korkum kapsul olusmasi oda kas alti ameliyatlarda cok az olurmus.umarim sende kolayca atlatirsin ve bu tarafa gecersin tatlim seninde guzel haberlerini bekliyoruz :) optum

palomacım çok sevindim ağrının kalmamasına cnm kas altı olduğu durumlarda ağrının dayanılmaz olduğunu anlatanlar dışında senin en az ağrıyla atlatman sevindirici haber açıkçası bende kas altı olucam inş seninki kadar sorunsuz bir iyileşme süreci geçiririm

kendine guven ve guclu ol canim.dedigim gibi ilk 3 saat agrim oldu ama narkozun etkisi ile o agriyi bile net hatirlamiyorum acikcasi.ayrica her guzelligin bir bedeli var onun agrisi bile bi yerde sevindirici cunku bu artik memislerinin oldugunu gosterir :) kas alti oldugu zaman kapsul olusmasi az bi olasilik ayrica daha dogal oluyor meme dokusu az ise.umarim sende saglicakla atlatirsin canim ameliyat surecini.optumm

kizlarrr bandajlarim acildi bugun biraz once geldim eve.cok guzeller ya gozlerime inanamadim bu halde iken bile yani henuz sert ve oturmamis halleri bile sahane.nasil mutluyum asla anlatamam :) memislerimi nazlama vakti geldi :) birazdan dusa girecegim ve keyifle goguslerimin arasindan sagindan solundan sularin nasil aktigini izleyecegimmm bu gunu cok uzun yillar bekledim.umarim isteyen butun kadinlar sahip olurlar.bunu cani gonulden diliyorum ve sahip olan herkesin mutlulugunu cani gonulden paylasiyorum.kizlarimin nazar boncugunu da takiyorum ve gorusmek uzere diyorummmm

iyiyim canim agrim sizim yok diyebilirim.cok mutluyum bugun 6. gunum.cuma gunu bandajlar aciliyor heyecanla onu bekliyorum :) sen nasilsin ne kadar oldu ameliyat olali.baktim albumune cok guzeller :)

tesekkurler benım bugun 31. gunum her sey yolunda superler
agrı sızı olmadıgına cok sevındım benım amelıyat sonrası kabus gıbıydı :))

çok sevindim canım böyle hissetmene. al bakalım her birine nazar boncuğu
sevincini anlatma biçimin ayrıca güzel. suların göğüslerinin sağından, solundan arasından akıp geçmesi. damlalar da coşar artık. tutmasın kimse bizi... ah ahh

vay vayyyy anlatma şekli süper sexi olmuş bizde görsek şu sexi şeyledi diyorum

Maşallah canım Hep böyle mutlu ol inşallah.Darısı ameliyat olmayı düşünen ve ameliyat gününü bekleye arkadaşlara inşallah...Bu arada foto istiyoruz,foto ...

tesekkurler benım bugun 31. gunum her sey yolunda superler
agrı sızı olmadıgına cok sevındım benım amelıyat sonrası kabus gıbıydı :))

sagol canim :) herkesin agri esigi farkli oluyor.keske herkes agrisaiz sizisiz atlatsa ama aci cekmeye de deger o guzeller icin benim bugun 8. gunum agrim yokta icten hafif kamasma gibi birseyler hissediyorum arada.sende mi oldumu boyle seyler? optum canim

tesekkur ederim canim.bu gunler oyle guzel gunler ki bahari sahane memislerle karsilamak harika :) cosmamak elde degil

Maşallah canım Hep böyle mutlu ol inşallah.Darısı ameliyat olmayı düşünen ve ameliyat gününü bekleye arkadaşlara inşallah...Bu arada foto istiyoruz,foto ...

cok tesekkur ederim canim.umarim isteyen herkes bu dilegine kavusur.foto icin biraz erken sanki diyorum biraz daha guzel olsalarda oylemi eklesem foto diye dusunuyorum.

bu arada kizlar ameliyat gununden kac gun sonra geciyor bu odemler.tecrubeli arkadaslardan cevap bekliyorum :)

cok tesekkur ederim canim.umarim isteyen herkes bu dilegine kavusur.foto icin biraz erken sanki diyorum biraz daha guzel olsalarda oylemi eklesem foto diye dusunuyorum.

Canım,göğüslerin günden güne,aydan aya değişecekler.Bir sene sonra asıl şekline gelecek ve degişim bitecek.Tabi şu an şekilleri biraz kötü olabilir.Ama bizler bu süreçten geçtik,şu anki halinin nasıl olduğu konusunda az çok bilgimiz var.Asıl güzel olan değişimi adım adım izlemek,gözlemlemek değilmidir Sen bilirsin tabi foto konusunda herkesin farklı düşünceleri oluyor.Bizler foto ekledik belki bundan dolayıda karşı taraftanda böyle beklentimiz olabiliyor... Saygılar ...

haklisin canim aynen oyle.foto beklenti olayina kesinlikle cok hak veriyorum cunku ben sizlerin fotolarini gormeyi cok istedim.bunlar guzel paylasimlar.burdan bir arkadsin fotosuna bakarken ayni sevinci yasiyoruz ve henuz ameliyat olmayanlara da daha cok istek ve inanc veriyor.gorusmek uzere canimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…