canım cok geçmis olsun. eminim bomba olmussundur sende.
paloma nasıl bugun bakalım ??
halet-i ruhiyesi, kımyası,fizigi???
çok geçmiş olsun canım ne güzel mutlu mesut atlatmışsın darısı benim başıma 5 indekizlarrrr ben geldim nihayet 25.05.12 cuma gunu ameliyatimi oldum.cok mutluyum cok simdi ameliyatimi anlatayim sizlere.cuma aksamustu mecidikoy cevre hastanesine gittim.ILKAY HUTHUT hocamla konustuk olcumlerimi cizimlerimi yapti.mentor marka hight profil 300 cc de kara kildik.oyle de oldu.ameliyata aksam 5.30 gibi girdim 7.30 gibi ciktim.uyumadan once en son hatirladigim ameliyathanede ilkay hoca ve ekibi ile sakalasip kahkahalar attigim.odama geldigimde agrim vardi hemen agri kesici yaptilar. o gece biraz sikintili gecti ama sabah iyiydim kahvaltimi kendim ettim ve kollarimi da kaldirabiliyordum.goguslerim sert ve cok sikica bandajlanmisti ki hala oyle.hemsire hanim sporcu sutyenimi giydirdi.cumartesi sabahtan itibaren cok rahattim tuvalet yemek ihtiyaclarimi kendim halledebildim.cumartesi gece ilkay hoca direnlerimi cikardi ve beni taburcu etti.canim doktorum benim nasil iyi nasil sevkatli ve guven verici bir doktor anlatamam.her gecen gun daha iyi oluyorum.yalnizca ilk gece agrim ve bas donmem oldu.onun disinda bir sorun yasamadim.cumartesi sabahtan itibaren zaten kendim yatip kendim kalkiyorum.simdi evde cok daha iyiyim.bu cuma sargilarim acilacak ve memislerimi gorebilecegim.bu halde bile cok guzeller.hep dokunuyorum aynada bakiyorum oksuyorum cunku kasinmaya basladibu hallerine bile doyamiyorum .umarim isteyen herkes kavusur.kizlar size tavsiyem ne oluursa olsun asla vazgecmeyin ve size kimsenin engel olmasina izin vermeyin.benim ailem karsiydi ama ben beni durdurmalarina izin vermedim ve hayalime kavustum.burdaki arkadslarin deneyimi bana cok katkisi oldu oralet, arzum, karamel , ank32 , dila28 ve su anda adini hatirlayamadigim diyer arkadslara cok tasekkur ediyorum ve soru sormak isteyen arkadaslara her zaman cevap verebilirim deneyimlerim dahilinde tabi.kizlar hepinizi cok opuyorum gorusmek uzere
çok geçmiş olsun canım ne güzel mutlu mesut atlatmışsın darısı benim başıma 5 indeameliyat öncesi böyle yorumlar okumak iç rahatlatıyor keyfini çıkar diyorum tekrar geçmiş olsun
palomacım çok sevindim ağrının kalmamasına cnm kas altı olduğu durumlarda ağrının dayanılmaz olduğunu anlatanlar dışında senin en az ağrıyla atlatman sevindirici haber açıkçası bende kas altı olucam inş seninki kadar sorunsuz bir iyileşme süreci geçiririm
iyiyim canim agrim sizim yok diyebilirim.cok mutluyum bugun 6. gunum.cuma gunu bandajlar aciliyor heyecanla onu bekliyorum :) sen nasilsin ne kadar oldu ameliyat olali.baktim albumune cok guzeller :)
kizlarrr bandajlarim acildi bugunbiraz once geldim eve.cok guzeller ya gozlerime inanamadim bu halde iken bile yani henuz sert ve oturmamis halleri bile sahane.nasil mutluyum asla anlatamam :) memislerimi nazlama vakti geldi :) birazda n dusa girecegim ve keyifle goguslerimin arasindan sagindan solundan sularin nasil aktigini izleyecegimmm bu gunu cok uzun yillar bekledim.umarim isteyen butun kadinlar sahip olurlar.bunu cani gonulden diliyorum ve sahip olan herkesin mutlulugunu cani gonulden paylasiyorum.kizlarimin nazar boncugunu da takiyorum ve gorusmek uzere diyorummmm
kizlarrr bandajlarim acildi bugunbiraz once geldim eve.cok guzeller ya gozlerime inanamadim bu halde iken bile yani henuz sert ve oturmamis halleri bile sahane.nasil mutluyum asla anlatamam :) memislerimi nazlama vakti geldi :) birazda n dusa girecegim ve keyifle goguslerimin arasindan sagindan solundan sularin nasil aktigini izleyecegimmm bu gunu cok uzun yillar bekledim.umarim isteyen butun kadinlar sahip olurlar.bunu cani gonulden diliyorum ve sahip olan herkesin mutlulugunu cani gonulden paylasiyorum.kizlarimin nazar boncugunu da takiyorum ve gorusmek uzere diyorummmm
tesekkurler benım bugun 31. gunum her sey yolunda superler
agrı sızı olmadıgına cok sevındım benım amelıyat sonrası kabus gıbıydı :))
çok sevindim canım böyle hissetmene. al bakalım her birine nazar boncuğu
sevincini anlatma biçimin ayrıca güzel. suların göğüslerinin sağından, solundan arasından akıp geçmesi. damlalar da coşar artık. tutmasın kimse bizi... ah ahh
vay vayyyy anlatma şekli süper sexi olmuşbizde görsek şu sexi şeyledi diyorum
Maşallah canımHep böyle mutlu ol inşallah.Darısı ameliyat olmayı düşünen ve ameliyat gününü bekleye arkadaşlara inşallah...Bu arada foto istiyoruz,foto ...
cok tesekkur ederim canim.umarim isteyen herkes bu dilegine kavusur.foto icin biraz erken sanki diyorum biraz daha guzel olsalarda oylemi eklesem foto diye dusunuyorum.
Canım,göğüslerin günden güne,aydan aya değişecekler.Bir sene sonra asıl şekline gelecek ve degişim bitecek.Tabi şu an şekilleri biraz kötü olabilir.Ama bizler bu süreçten geçtik,şu anki halinin nasıl olduğu konusunda az çok bilgimiz var.Asıl güzel olan değişimi adım adım izlemek,gözlemlemek değilmidirSen bilirsin tabi foto konusunda herkesin farklı düşünceleri oluyor.Bizler foto ekledik belki bundan dolayıda karşı taraftanda böyle beklentimiz olabiliyor... Saygılar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?