paloma Meme Estetigi Amelyati

tam da seni düşünürken konu açtığını farkettim. geçmiş olsun öncelikle canım. çok sevindim atlattığına. sıkıntısız da geçirmişsin ne güzel.
yazdıkların beni çok etkiledi. "asla vazgeçmeyin... ve kimsenin engel olmasına izin vermeyin..." demişsin. tebrik ediyorum. bu beden bizim, bu hüzün bizim. biz istemedik eksik olmayı. mutluluğu en azından bundan sonra yaşayalım değil mi ama.
iyileşme sürecinde sabır diliyorum sana.

Canım aramıza hoşgeldiiinnnnn Helede böyle mutlu mesut bir şekilde gelenler olunca o kadar mutlu oluyorumki.Çok çok geçmiş olsun tekrardan bebegim Umarım bundan sonraki süreçtede bu kadar mutlu bir şekilde olur Tadını çıkarın kızlar,darısı ameliyat olmak isteyen,bekleyen,çıglık atıp haykırmak isteyen arkadaşlarımıza inşallah

Paloma........HOŞ GELDİN...yazılarını okurken vallahi kendimi hatırladım :)))) çok geçmiş olsun...GÜLE GÜLE kullan....bu arada kas altı mı, meme ucundan mı?????

Cnm geçmiş olsun hoşgeldin aramıza ne güzel böyle yazılarınızı okudukça vallahi bizlerede azim geliyo.İsteyen herkes hayalini gerçekleştirsin imkanları yoksada benim gibi yaratmaya çalışsın.Güle güle kullan yeni cicişlerini

hosgeldın paloma aramızaaaa ne guzel olmus bıtmıs maşallah, agrı sızıda yoktur ınsallah ya da hafıftır,gelmıs gecmıs olsuuuuuun gule gule kullan saglıkla ınsallah

:26: geçecek... hepimiz için.

Paloma, hayırlı uğurlu olsun.. en önemlisi de geçmiş olsun..
Güzel ve hızlı bir yaz seni bekliyor olacak, hazırlıklısın dimi ?

canım benım çok teşekkür ederim.soyledıgım sozler senı etkılemış ama ya senın soyledıklerın bu beden bu huzun bizim biz istemedık eksık olmayı demışşın ya gozlerım doldu.evet canım aynen dedığin gibi.öpüyorum senı görüşmek üzere

arzumcum canım çok teşekkür edrim.bende öptüm tatlımmm

Paloma........HOŞ GELDİN...yazılarını okurken vallahi kendimi hatırladım :)))) çok geçmiş olsun...GÜLE GÜLE kullan....bu arada kas altı mı, meme ucundan mı?????

çok sağol canım benım :) evet kas altı, meme ucu değil canım öğus altı kesısı.hıs kaybı oluyor dıye meme ucu istemedım.doktorumda meme ucun küçük zaten dedı.öptüm bebeğimm :))

teşekkür edrim tatlım :)) ne mutlu bana sizlere azım verebiliyorsam :)) öptüm canımmmm

hosgeldın paloma aramızaaaa ne guzel olmus bıtmıs maşallah, agrı sızıda yoktur ınsallah ya da hafıftır,gelmıs gecmıs olsuuuuuun gule gule kullan saglıkla ınsallah

teşekkür ederim bebeğimmm :) ılk gun 2 3 saat bir sıkıntım oldu onun dışında iyiyim canım öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…