Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasil mutluyum canim anlatamam :) biraz sislik daha var tabi ama cokk guzeller yaa son 4 5 gundur meme baslarim cok hassas ve cok aciyor sebebi de his kaybi olan yerlerin yeniden his kazanmaya baslamasi.ama hic sorun degil bu ugurda her seye raziyim sen nasil oldun senin son durumlar nasil bi anlat bakayim.ayrintili ama :) sevgiyle ve hoscakal tatlim
Canım birkaç ay sürecektir.Birçok sıkıntı 6. aya kadar sürer,6. aydan sonra daha hızlı bir iyileşme ve yumuşama sürecine girersin..
Yüzüstü yatma 3. aydan sonra bence Benim kesi yerim meme başı oldugundan biraz daha dikkatli davranmaya çalışmıştım tabi.Ameliyat teknikleri,kesi yerleri bazı süreçleri erteleyebiliyor,yada daha önede alabiliyor Doktorunuz sizi net bildigi tanıdıgı için en dogru cevabı verecektir
ne güzel yazmışsın iyi olmana da sevindim.
göğsü hissetmek, ağırlığını yani, çok güzel olmalı :26:
hayırlı olsun ya sevindim adına :))
Arzum senin gibisi yok bu forumda, maşallahın var bildiklerini bizlerede anlatıp bıkmadan usanmadan bizleri bilgilendiriyosun hemde çok vefalısın Çok tutuyorum seni canım teşekkürler katkıların için
tienen canim cok tesekkur ederim.beni hatirlar misin bilmiyorum ama bu forumda daha once peridrol adini kullaniyordum.ben hayallerima kavustum canim.sen ne durumdasin ailene soyleyebildinmi.foruma tekrar geldigimde seni goremedim.merak ettim ne yaptin ne ettin canim optumm
hatırladımmm evtt söyledim babama biraz çıtlattı annem ama o pek takmadı henuz doktora gittik falan dokum olmadığını söyledi doktor 1 sene sonra inş bende yaptırıcam :)))
Elimden geldiğince tabi Sağol tatlım,sende çok vefalısın. Birşeyleri alıp alıp sırt dönmemek,arkadan vurmamakta önemli Bu meziyette herkeste olmaz.. Agzına,parmaklarına,yüregine saglık
Bazı arkadaşlarımız önce ekleyip yorumları aldıktan sonra listesinden siliyorlar biliyomusun canım, ama kendileri bilir :)
takma kafana.. ben de başta "neden..." diyordum, çünkü silinmeyi haketmediğimi düşünüyorum. şimdi umursamıyorum.
gerçek hayatta takmamayı öğrendiğin zaman burada da takmayacaksın. ben de bunu yavaş yavaş öğrenenlerdenim sanırım.
(bu arada, buradaki arkadaşlıklar gerçek hayattaki bir çok sahte yüzlerden daha gerçektir. eğer olursa, buradaki kırgınlıkların büyük ihtimalle incir çekirdeğini doldurmayan cinsten olacaktır.hayatına giren dostlukların da olacaktır. sıkma canını canım.)
Sağol canım yaa.. Ben hiç sıkmıyorum canımı, neden sıkalım bırakalım onlar sıksın canlarını çünkü onlar ilerde arkadaşsız kalacaklar bence canım :))
Bazı arkadaşlarımız önce ekleyip yorumları aldıktan sonra listesinden siliyorlar biliyomusun canım, ama kendileri bilir :)
kizlarrr bandajlarim acildi bugun biraz once geldim eve.cok guzeller ya gozlerime inanamadim bu halde iken bile yani henuz sert ve oturmamis halleri bile sahane.nasil mutluyum asla anlatamam :) memislerimi nazlama vakti geldi :) birazdan dusa girecegim ve keyifle goguslerimin arasindan sagindan solundan sularin nasil aktigini izleyecegimmm bu gunu cok uzun yillar bekledim.umarim isteyen butun kadinlar sahip olurlar.bunu cani gonulden diliyorum ve sahip olan herkesin mutlulugunu cani gonulden paylasiyorum.kizlarimin nazar boncugunu da takiyorum ve gorusmek uzere diyorummmm
kizlarrr bandajlarim acildi bugun biraz once geldim eve.cok guzeller ya gozlerime inanamadim bu halde iken bile yani henuz sert ve oturmamis halleri bile sahane.nasil mutluyum asla anlatamam :) memislerimi nazlama vakti geldi :) birazdan dusa girecegim ve keyifle goguslerimin arasindan sagindan solundan sularin nasil aktigini izleyecegimmm bu gunu cok uzun yillar bekledim.umarim isteyen butun kadinlar sahip olurlar.bunu cani gonulden diliyorum ve sahip olan herkesin mutlulugunu cani gonulden paylasiyorum.kizlarimin nazar boncugunu da takiyorum ve gorusmek uzere diyorummmm
arkadaşlık isteği göndermişsin, kabul edemedim. gerçekten bu ameliyatı olacak kişileri ekleyeceğim listeme. sonradan silip kırmaktansa (ki şimdiye kadar kimseyi silmedim, sadece silindim) kimseyi en baştan eklememek en iyisi diye düşünüyorum.
sen de aynını yapardın emin ol ve lütfen üzülme. soruların, endişelerin için hepimiz buradan sana ve herkese yazar ve yardımcı oluruz. anlaştık mı?
:) Biliriimm..Bilmezmiyimm...Ben daha neler neler biliyorumda boşverrr..... Anam senin burada kosskocaman memetör arkadaşın varr Ben sana yeterimde artarım bile kuzummm... Herkesin kendi bilecegi bir mevzudur arkadaş listesi.Kişi kimi isterse ekler,kimi isterse çıkarır.Eklerken teşekkür etmeyenler bile varken çıkarırken hesap vermemiz saçma ...Keser döner sap döner,gün gelir hesap döner...
Bencede en iyisini yapmışsın canım, anlayışın için teşekkür ediyorum. Çok haklısın ekleyip silmektense istemiyorsan eklememek en doğrusu, demek sanada o saygısızlığı yaptılar ...