- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
foruma her girdiğimde yeni ameliyat olan arkadaşlarımızı aramızda görmek çok mutlu ediyor beni, aramıza hoşgeldin şekerim e artık bol memeleri ve bol dekolteli bir yaz seni bekliyoooor
bende seninle ayni duygulari paylasiyorum canim her gecen gun bir arkadasimizin aramiza katilmasi mutluluk verici :) hosbuldum :) eklersen sevinirim canim optummm
Peki şekerimm ekliyorum bak bakalım benim memişlere sonra da seninkilere bakarız :) yorumlarını da bekliyorummm
sımdı baktım cok superler cok guzeller, harıka gule gule kullan :))
cnm çok geçmiş olsun istediğin cicişlere kavuştun keyfini çıkart artık güle güle kullan
cnm resimlere baktım bayıldım gözlerimi alamadım süpppper olmuşlar dolgun ve diri boyutları tam olması gerektiği gibi çok doğallar çok beğendim maşallah cnm güle güle kullan yeni cicişleri
cnm resimlere baktım bayıldım gözlerimi alamadım süpppper olmuşlar dolgun ve diri boyutları tam olması gerektiği gibi çok doğallar çok beğendim maşallah cnm güle güle kullan yeni cicişleri
canım benim hayırlı olsun cicişlerin :) darısı bizim başımıza çok sevindim senin için :)
Cnm son gelişmeler nasıl bakalım indimi şişlikler nasıl oldu memişler.Memnunmusun mutlumusun hayatından
nasil mutluyum canim anlatamam :) biraz sislik daha var tabi ama cokk guzeller yaason 4 5 gundur meme baslarim cok hassas ve cok aciyor sebebi de his kaybi olan yerlerin yeniden his kazanmaya baslamasi.ama hic sorun degil bu ugurda her seye raziyim sen nasil oldun senin son durumlar nasil bi anlat bakayim.ayrintili ama :) sevgiyle ve hoscakal tatlim
Meme başı hassasiyeti olması gayet normal tabi.Zamanla herşey normale dönecekNe güzel mutlu olman,Allah mutlulugunu daim etsin arkadaşım
cok tesekkur ederim arzumum hapimizinkini insallah :) canim bu hassasiyet ne kadar surer sen tecrubelisin bilirsin.birde ameliyattan kac gun sonra yuzustu yatabiliriz optum canim
Canım birkaç ay sürecektir.Birçok sıkıntı 6. aya kadar sürer,6. aydan sonra daha hızlı bir iyileşme ve yumuşama sürecine girersin..
Yüzüstü yatma 3. aydan sonra benceBenim kesi yerim meme başı oldugundan biraz daha dikkatli davranmaya çalışmıştım tabi.Ameliyat teknikleri,kesi yerleri bazı süreçleri erteleyebiliyor,yada daha önede alabiliyor Doktorunuz sizi net bildigi tanıdıgı için en dogru cevabı verecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?