ooooh maşşalh maşşalh nazar değmesin güle güle kullan canım en güzel iç çamaşırları en güzel bikiniler senin olsun
cok tesekkur ederim canim benim allah olmayan herkese versin.doktorlarimizin elleri dert gormesin insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooooh maşşalh maşşalh nazar değmesin güle güle kullan canım en güzel iç çamaşırları en güzel bikiniler senin olsun
hayırlı olsun cnm yaza hazırsın sende desene.
sagol canim evvet yaza hazirim da ayin 25 gelsede su sporcu sutyeninden kurtulsam
Aradan ne kadar zaman geçti hayatım şimdi ne durumda memişler.
Benimkilerde iyi cnm benim azcık kaldı uyuşuk ve sertler biraz.Çoğu gitti azı kaldı hala sırt üstü yatıyorum yan yatmaya alıştırıyorum biraz.cok sukur iyiler canim meme ucu sizilarimda geciyor yavas yavas.bu pazartesi normal sutyene geciyorummm sen nasilsin canim senin cicisler nasillar
selam kizlar uzun bir aradan sonra burdayim yine nasilsiniz bakalim memisler ne durumda.benim cicislerim baya yumusadilar henuz 2 ay 1 hafta oldu ameliyat olali ama cok guzeller yazin tadini cikariyorum catalli catalli geziyorum artik.cok mutluyum yaaa her zamanki gibi umarim isteyen herkes kavusur diyorum ve hepinizi cokk opuyorum
yenı fotolar beklıyoruz paloma :)
Foto bekliyoruz Fotooooo.....
lion ve paloma siz kime ameliyat oldunuz.
hayırlı olsun cnm
senden kurtulus yok canım bılıyorum :) 1 2 gune eklıcem bakalım.. senın fotolar ılac gıbı gelmıstı sımdı bızımkılerden de fıkır alsınlar degıl mı :)
Hadi bakalım degişimi görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz Öyle tabiki foto görmek bu ameliyatı olmak isteyenler için inanılmaz yardımcı oluyor.Ameliyat olanlar içinde zamanla ne kadar degiştigini göz önüne sunuyor
evet canım aynen dedığın gıbı bız o zamanları atlattık ama unutmus degılız tabı
Canımmm.... Yeni fotolarını hala bekliyoruz Bekliyoruzz.... Bekliyoruuzzzz...zzzz....