• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette, loreal casting ve voila renk katalogları

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
198
44
eline sağlık cnm. yalnız bişey sorucam kızlar, bu palette in bazı renklerini ben hiç göremiyorum satılan yerlerde. kendi sitelerinde bile yok. mesela altın sarı. ayrıca fındık kabuğu eski kutusunda karamel gibi, yeni yazan kutularda nerdeyse sarı gibi. dikkatimi çekti. hangisine güvenicez ki :ecrin_bebek:

eline sağlık cnm. yalnız bişey sorucam kızlar, bu palette in bazı renklerini ben hiç göremiyorum satılan yerlerde. kendi sitelerinde bile yok. mesela altın sarı. ayrıca fındık kabuğu eski kutusunda karamel gibi, yeni yazan kutularda nerdeyse sarı gibi. dikkatimi çekti. hangisine güvenicez ki :ecrin_bebek:

hiçbirine güvenmiceksin.sentetik saçlara bakıp öyle almanı tavsiye ederim.ama palette sıcak çikolata alma sakın ordaki renge güvenip.siyah çıkıyo nerdeyse.

hiçbirine güvenmiceksin.sentetik saçlara bakıp öyle almanı tavsiye ederim.ama palette sıcak çikolata alma sakın ordaki renge güvenip.siyah çıkıyo nerdeyse.

hadi yaaaa... ayyy neredeyse alacaktım iyi ki almamışım....

loreal sıcak çikolata,karamel ve bal köpüğünü beğendim.yerimsenibenvoila yı hiç sevmiyorum ilk saçımı boyadığımda bu marka ile boyamıştım saçlarım dökülmüştü.:kızgın:kolestonda allaha şükür öyle bir sorun hiç yaşamadım.:sm_cool:

Back