Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkdşlar Palette deluxe 10.1 küllü açık sarı ve palette natural colors 10-4 papatya deneyen boyayan var mı ? doğal kumral saçıma uygulcm turuncu mu olurum deneyen varsa lütfn yazsın öpüyorummm :)
saçınızı merak ettim ben de palette 10.1 yada koleston 11.1 ile boyamayı düşünüyorum palette mi koleston mu kızılları daha iyi kapatır ve saçı açar bilemedim benim saçımın doğal yapısında kızıllık var geçen sene loreal 9.1 ile boyadım o bile baskılayamadı güneşte turuncu oluyor saçım . 10.1 ile boyasam nasıl sonuç alırımbiraz önce yaptım saçım sarıdı ama turunculuk vardı diplerd çıkmıştı önce dipleri yaptım sonra saçımın hepsini boyadım hafif platin ve 9.0 boya renginde oldu![]()
saçınızı merak ettim ben de palette 10.1 yada koleston 11.1 ile boyamayı düşünüyorum palette mi koleston mu kızılları daha iyi kapatır ve saçı açar bilemedim benim saçımın doğal yapısında kızıllık var geçen sene loreal 9.1 ile boyadım o bile baskılayamadı güneşte turuncu oluyor saçım . 10.1 ile boyasam nasıl sonuç alırım[/QU benim saçımın uç kısımları da patlıcan moru vardı sarı yapınca turunculuk oldu açıcı bile açmadı ben palette 10.1 açık külli sarı yaptım üzerine 9.0 sarı yapmayı düşünüyorum tekrar