• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Bronz Kahve(6-68)ve Palette Altın Kahve(4-60)/(Resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi emdev
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sangçım sağol fotodan güzel çıkmış ama yakından renk soluk durdu bende.herkesin saç tipine göre farklı sonuçlar çıkabiliyor belki.
kuaför bu boyalar senin saçına yetmez dedi, içine lorealin yeni çıkmış olan,kumral bakır renginide kattı.bana kumral tonları hiç gitmez çünkü buğdayım.dibim farklı tuttu altlar koyu oldu.
ben kestane yapıcam sanırım.hem kızıllık var hemde bana yakışıyor kestane.şu diplerdeki yaşlı kadın rengini kapatmam lazım.eyvahedigeldismile

hııım dedıgım gıbı olus ıste dedım ya dıpler acık olur uclardan basla boylamaya dıye kendın boya kestane kızıl al uclardan basla anlattıgım gıbı

hııım dedıgım gıbı olus ıste dedım ya dıpler acık olur uclardan basla boylamaya dıye kendın boya kestane kızıl al uclardan basla anlattıgım gıbı
doğru canım ben en güzeli kestane kızıl alayim diplerimi turuncu gibi yaptılar ya nerden bulaştım kuaföre.şimdi bu turunculuğu kapatmam lazım.uçlardan ensedenmi başlıyorsun ay ben boyarken baygınlık geçiririm sıkıntıdan.hangi tutamı boyadım hangisini boyamadım hahaha ne yapıcam.öğretsene bana :sinifsinif:

kendim boyucam kız bende beğenmedim sempatiksalakcinni

mürüm derim sana çok yakışır..garnier all bariiaklinialirimsmile

doğru canım ben en güzeli kestane kızıl alayim diplerimi turuncu gibi yaptılar ya nerden bulaştım kuaföre.şimdi bu turunculuğu kapatmam lazım.uçlardan ensedenmi başlıyorsun ay ben boyarken baygınlık geçiririm sıkıntıdan.hangi tutamı boyadım hangisini boyamadım hahaha ne yapıcam.öğretsene bana :sinifsinif:

gulum kocana boyat sende benım gıbı 2. yı kaynanam boyadı tek zor iş bır arkadasın boyasın yada dedıgım gıbı ulardan basla dıbe gelme yanı kotu durdugunu dusundugun yere gelme yarım saat bekle sonra dıplere sur 15 dk da oyle bekle yıka zaten tutam tutam boyamıyosun dıplere suruyosun dagıtıyosun korkarım dıyosan 2 paket boya al kı zaten senın saclara ancak 2 tup gıder

mürdum cok ıddalı cesaret edebılırsen boya ama dedıgım gıbı ıddalı renklerı profosyenellere bırakmak lazım daha psıman olma çikolata kahve boyasan yada palette altın kahve daha rısksız olur akıncada kızıl kahve olur

canım gülüm cennet kokulum sağol haklısın opuyorumnanaktan

boyamadın demii emdev şaçları..bittikten sonra paylaş
canım:1hug:

boyamadın demii emdev şaçları..bittikten sonra paylaş
canım:1hug:
daha boyamadım sabrediyorum:))
sadece kesim yaptım.kahkül falan.birde bronzlaştırıcı sürüyorum yüzüme saç rengim yüzümü solgun göstermesin diye

daha boyamadım sabrediyorum:))
sadece kesim yaptım.kahkül falan.birde bronzlaştırıcı sürüyorum yüzüme saç rengim yüzümü solgun göstermesin diye

hım kaküll nasıl evdemi kestin:)çok kısa veya çoçuklardaki kabak kakül degll dimii..boyaya nerenk karar verdin..mürüdmüü kestanemii.
bence karamel:):kahve:

hım kaküll nasıl evdemi kestin:)çok kısa veya çoçuklardaki kabak kakül degll dimii..boyaya nerenk karar verdin..mürüdmüü kestanemii.
bence karamel:):kahve:
çok güzel oldu kendim yaptım.kabak kahkülünü kuaförler yapıyorlar önden ve arkadan çok alıp saçı komple kahkül yapıyorlar:)
benim perçem gibi çok hoş oldu.boyayı pandora nın yeni konusu var şimdi o boyayı almayı düşünüyorum kestane kızıl.
benim kendi saç rengimde kestane.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back