• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Bronz Kahve(6-68)ve Palette Altın Kahve(4-60)/(Resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi emdev
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen kendın nıye kırpıyon kız delu manıyak ya kotu olsaydı ıyıce bunalım olurdun:1shok:
fena olmadı ama -tatlicadiarzu-
kahkül kestirmeye bile korkuyorum kız kuaförlere.kahkül kesin desem kafama kabak takmış gibi birşey yaparlardı
en iyisi dedim ben keseyim.daha o 1.derece
2.derecede kırptım fotoyu koyduktan sonra delikafadulden

iyi beyendınmı madem burda evde kahkul kesme dıye bır paylasım vardı bende ondan heveslenmıstım kendımde cesaret edememde kobay olarak benım kızı denıycektım vazgectım:bbo:

iyi beyendınmı madem burda evde kahkul kesme dıye bır paylasım vardı bende ondan heveslenmıstım kendımde cesaret edememde kobay olarak benım kızı denıycektım vazgectım:bbo:
:roflol: çocuklarda sevimli oluyor yaa kabak kahkülü.böle beyinin kafa tasını çevreleyen tüm çevresini kahkülle dolduruyorlar sempatiksalakcinni
al kendin kes seyrek kahkül daha iyi aklinialirimsmile
sana çok yakışır emo tarzı :delphin:

:roflol: çocuklarda sevimli oluyor yaa kabak kahkülü.böle beyinin kafa tasını çevreleyen tüm çevresini kahkülle dolduruyorlar sempatiksalakcinni
al kendin kes seyrek kahkül daha iyi aklinialirimsmile
sana çok yakışır emo tarzı :delphin:

ıhımmm ıhımmm kabak banamıy yakısır yanı :1rolleyes: yok kız bebek suratlı olsam yakısırda kahkule tovbeeee daha uzun sure hedefım şehrazat sacı dumduz uzun

sen nereye uçuyorsun kız kuaföremi kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

ıhımmm ıhımmm kabak banamıy yakısır yanı :1rolleyes: yok kız bebek suratlı olsam yakısırda kahkule tovbeeee daha uzun sure hedefım şehrazat sacı dumduz uzun
yok kız öyle değil seninki emo tarzı olcak.az kahkül seyrek.tek göz kapalı perçemle :jeyyar:
ama şehrazat saçıda güzelde modelsiz öyle de olur,leman samında saçı öyle dümdüz uzun boshayallersmile
kuaför fobileri var onların hiç gitmiyorlar en güzeli hiç gitmicen yaa

sen nereye uçuyorsun kız kuaföremi kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

yok kız öyle değil seninki emo tarzı olcak.az kahkül seyrek.tek göz kapalı perçemle :jeyyar:
ama şehrazat saçıda güzelde modelsiz öyle de olur,leman samında saçı öyle dümdüz uzun boshayallersmile
kuaför fobileri var onların hiç gitmiyorlar en güzeli hiç gitmicen yaa

:roflol:inatçıı elleşme saçınla sexüü olmuş çok:jeyyar:

ben daha bu gacıya bısey demıyom cok ınatcıymıs kııızzzz mınık cok yordu benı:delphin: ama yınede sevıyom ben bu kızı:utangac:

opuyorumnanaktan alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

yafff sız cocuksuzsunuz tamam ama benım gıbı cor cocuk sahıbı bır hatun bu saatte yatmamıs ben gıyorum kızlar kuzumu cekecem yataga cennet kokusunu ıcıme ceke ceke yatacamboshayallersmile

darısı sıze kuzularım anaç duygularım kabardı mınıgım ve emdevım oyle farklı bır duygukı oyle bır aşkkı tarıfı yok Allah sızede yasatsın ınsallah ben gıyomom ıyı gecelerkaydirigubbakcemile4

yafff sız cocuksuzsunuz tamam ama benım gıbı cor cocuk sahıbı bır hatun bu saatte yatmamıs ben gıyorum kızlar kuzumu cekecem yataga cennet kokusunu ıcıme ceke ceke yatacamboshayallersmile

darısı sıze kuzularım anaç duygularım kabardı mınıgım ve emdevım oyle farklı bır duygukı oyle bır aşkkı tarıfı yok Allah sızede yasatsın ınsallah ben gıyomom ıyı gecelerkaydirigubbakcemile4

duygulandırdın beni gece gece annemi özledim ben yaaaaaaaalsanaalsanasmileofff annemm yaaaa sanada iyi geceler bitanem

kız ben kuzum dıyorum bu annem dıyor akannehir ıste bekara anllattıgın bukadar olur

kız severım ben senı bak bende anneyım anne sevkatıyle kucaklıyorum senı bak bunlar senın ıcın ıyı geceler prensesım tatlı ruylar opuyorumnanaktana.s.

kız ben kuzum dıyorum bu annem dıyor akannehir ıste bekara anllattıgın bukadar olur

kız severım ben senı bak bende anneyım anne sevkatıyle kucaklıyorum senı bak bunlar senın ıcın ıyı geceler prensesım tatlı ruylar opuyorumnanaktana.s.

kız sen dedin ya kzuumu içine çeke çeke uyutcam diye bizde onla öyle uyurduk ayy ağlarmışım gece gecee:gitme: tatlı rüyalar canım benimmm :1hug:Şeniz

canım cok yakısmıs ya sakın boyatma bayıldım ben tenıne cok guzel gıtms nıye begenmedınkı

Back