Saç Rengi ve Saç Boyama Palette açık kumral

cottonheart

Zeynebin annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
750
14
118
40
İstanbul
kızlar ben 3 hafta önce palette kumral 7.0 boyadım ama rengi koyu geldi gözüme şimdi yıkadıkça akıyor gerçi ama ben açık kumral boyasam üstüne rengi turuncu olur mu acaba kumralda tam kutunun üstündeki renk oldu ama açık kumralı çok merak ediyorum ne olur yardım edin başka marka açık kumral kullanan arkadaşlarda deneyimlerini yazsın ne olur

bende şimdi palette açık kumral almıştım,yorumlara bakmak için girdim.palette serisinde çok fazla turunculuk olmuyor,bi kaç gün geçsin açık kumral yada koyu sarı koyabilirsin.benim saçımdada sarı röfle var beyazımsı oldu artık sürekli röfle yaptırmaktan bi değişiklik yapıp açık kumral denicem zaten kendi rengim sayılır,bakalım nasıl olacakopuyorumnanaktan

canım deneyince mutlaka yaz bende geçenlerde boyadım açık kumrala kumraldan sonra bir ton daha açtı tatlı bir renk oldu tutuncu olmadı acaba yine açık kumral mı devam edeyim yoksa sarımı boyayayım kararsızım

birde palette altın sarısı boyayan bir arkadaş gördüm linklerde yardımcı olmak için koymuş rengide turuncu olmamış başka obyayan varsa lütfen yazsın

birde palette altın sarısı boyayan bir arkadaş gördüm linklerde yardımcı olmak için koymuş rengide turuncu olmamış başka obyayan varsa lütfen yazsın

canım hala boyamadın mı sen soruyu cevaplarsan bizede ışık olucaksın eğer açık kumralın rengi güzel olursa bizde açırıp boyarız hepimiz meraktayız

bugün kuaföre sordum git gide her ay aktukça üsütne boyayınca yine aynı renk olur dedi yani sadece dipler kendi saçın olduğu için açılır boya üstüne boya tutmaz dedi ben birkere üsütne sarı deneyecem sonuçları yazarım

arkadaşlar bende bu rengi istiyorum fakat bir sorunum var bir hafta önce uçlar karamel boya üzerine röfleli diplerimde siyah gelmişti kuförüme gittim açık kumral bal köpü tonlarında düz boya istediğimi söyledim saolsun bi iki boya karıştırdı direk sürdü bekledik (evde bende yapardım) sonuç dipler ruruncu uçlar yeşilimsi iğrenç bi hal aldı saçlarım daha sonra kendim kolestonun açık kahvesine boyadım bütün alabullaık kaybolmuş gibiydi şimdi aktıkça diplerde bakırımsılık röflenin olduğu yerlerde bi yeşilimsilik var solmuş gibi tuhaf bi hal aldı ne yapmalıyım sizce saçımı kendim önce açsam daha sonra hangi renge boyasam tavsiyeleriniz nelerdir?

benim saçımda aslında kahve rengi şuanki hali altın parıltılı toffeboyadım açık kumral boyamak istiyorum ama pek fark olmaz yani alttaki koyu ya öyle düşünüyorum sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…