Saç Rengi ve Saç Boyama palette acık küllü kumral isteyenler için

Ay ben de benim saçım tutmuyor sandım çok üzülmüştüm ya sağolun.
Açık bir ton için hangisini tavsiye edersiniz kızlar?
Ben saçımda orial kullanamadım hep açık renklere boyayarak saçımı açmaya çalıştım bu esnada diplerim tabi her rengi net alıyor malum siyah kahve boyalı saç tonlarında olmadığı için en son denediğim,koleston naturals 8.1 rengi sarı alt tonu olan bir küllü kumral ben beğendim tekrar boyayacağım açma işlemi uyguladım çünkü buradan bu yazıyı okuyan olursa kat kat boya vardı saçında siyahından tut kahve koyu kumrala (C vitamini karbonat ve şampuan) 1000 mg C vitamini suda eriyen kullandım ben ezip toz haline getiriyoruz sonra üzerine bir miktar karbonat ilave ediyoruz şampuanı krem kıvamı alana kadar ekliyoruz köpürüyor hamur gibi kabarıyor saça boya sürer gibi eşit miktar ovuşturarak sürüyoruz poşet yada folyo ile sarıyoruz 45 dk bekledikten sonra yıkıyoruz biraz kuruyor ama açıldığı anlaşılıyor ikinci ve üçüncü tam net açılma belli oluyor pes etmeyin,miktarları saçın uzunluğuna göre ayarlayabilirsiniz en fazla 10 tablet saf c vitamini,bu işlemi haftada bir kez yapın ki krem v.s saçınıza bakım yapın ikinci üçüncü uygulamayı yapın

Son düzenleme:
Saçım turuncu oldu orial ile açılmış saç kadar diyorum ...ben mutluyum herkese tavsiye ederim

Ben saçımda hiç boya yoktu kendi doğal rengi yani,palette deluxe 7.1 küllü kumral boyadım ve saçım turuncu oldu saçım...yinede siz bilirsiniz iki ve üçüncü boyada ne olur bilemem
bugün 8.1 koleston açık küllü naturals serisine tekrar boyadım saçlarım kısa iki kutu boya kullandım bugüne kadar en çok beğendiğim renk oldu , çok fazla boya yaptım çünkü,palette de boyadım ve akıyor rengini açarken turunculastiriyor ama bir deneyin yinede her saç aynı değildir. Geri dönüşü olmayan renkler değil çünkü yeterki olmayacak deyip çare olarak koyu tonlar boyamayın. .ben yaptım çünkü, yalnız eğer boyarsanız tüm saça hızlıca sürün boyama bittikten sonra takip edin önce şakaklardaki boya yeşillenmeye başlıyor başlarken yıkayın 10 15 dk falan sürüyor yeşillenmeye başlaması

Son düzenleme:
kolestonda küllü renklerin iyi oldugunu görmüstüm memnun kaldıgına sevindim. arkadasım kolestonun acık kumral gibi bi rengine boyamıştı kızın sacı boyasızdı ve kahve rengiydi. harika olmuştu saçı

1.doğal saç rengim
2.palette sarı ve palette altın parıltılı toffie karışımı
3.palette altın karamel
4.palette bal köpüğü
Eki Görüntüle 892366
2. Saçın cok guzel olmuş gerçekten bende boyayacagım ama bi karar vermedim karışım mı yapsam düz,mu yapsam diye sen açılmış saça mı boyadın. Miktarları neler acaba son kolestonla boyadgında cok guzel olmuş ay yine kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…