Merhaba arkadaslar sac rengimi secerken burdan cok yardim aldim size de yardimci olmak icin deneyimlerimi paylasmak istedim :) koleston açık küllü kumral boyamak isteyenler icin resim paylasiyorumEki Görüntüle 887945
koleston 8.1 canım ,, ben 6 ay önce daha önce hiç boyamadığım saçıma gölge attırdım kuaförde ,kendi sacım koyu oldugu ve gölgeler de zamanla açıldığı için çok kötü oldu mecburen komple boyamak zorunda kaldım bir defa boyayınca da devamı gelir derler ben de o altı ay boyunca sacımı hep farklı renklere boyadım sizinle paylaşıyım o zaman hepsini aklınızda soru kalmasın :)
ıkıncı guselmış... sen son yanı 4. sacın ustunemı kullu acıkkumraal boyadın1.doğal saç rengim
2.palette sarı ve palette altın parıltılı toffie karışımı
3.palette altın karamel
4.palette bal köpüğü
Eki Görüntüle 892366
ıkıncı guselmış... sen son yanı 4. sacın ustunemı kullu acıkkumraal boyadın
1.doğal saç rengim
2.palette sarı ve palette altın parıltılı toffie karışımı
3.palette altın karamel
4.palette bal köpüğü
Eki Görüntüle 892366
koleston hangi serisinden rica etsem söylemisinizMerhaba arkadaslar sac rengimi secerken burdan cok yardim aldim size de yardimci olmak icin deneyimlerimi paylasmak istedim :) koleston açık küllü kumral boyamak isteyenler icin resim paylasiyorumEki Görüntüle 887945
açkoleston hangi serisinden rica etsem söylemisiniz
açık küllü kumral 8.1 olur genelde ama koleston önermem baya koyu cıkıyor. palettenin yeni serisinden aldım denedim pişman oldum bakırımsı yaptı sacımıkoleston hangi serisinden rica etsem söylemisiniz
Evet palette ilk boyaya bulaştıgım ve saçımı kumraldan başka her renge benzeten boya..aç
açık küllü kumral 8.1 olur genelde ama koleston önermem baya koyu cıkıyor. palettenin yeni serisinden aldım denedim pişman oldum bakırımsı yaptı sacımı
ya aslından ben palette de cok renk denedim acık papatya 10.0, kahve renklerini denedim baya kutudaki rengin aynısını veriyor. 7.0 kumralını denedim o bile cok güzeldi.8.1 inden memnun kalmadı turuncumsu garip yaptıEvet palette ilk boyaya bulaştıgım ve saçımı kumraldan başka her renge benzeten boya..
saçlarımı siyaha boyamak gibi bir kurtuluş yolu bulmaya sebep olan. Siyahtan kurtulmak için kırk takla attıran sonunda saçımdaki boyadan orialsiz kurtuldum c vita mini ile şimdi koleston naturals 8.1 8.0 karıştırmayı düşünüyorum nasıl olur bilmem amaya aslından ben palette de cok renk denedim acık papatya 10.0, kahve renklerini denedim baya kutudaki rengin aynısını veriyor. 7.0 kumralını denedim o bile cok güzeldi.8.1 inden memnun kalmadı turuncumsu garip yaptı
koleston baya koyu cıkartıyorsaçlarımı siyaha boyamak gibi bir kurtuluş yolu bulmaya sebep olan. Siyahtan kurtulmak için kırk takla attıran sonunda saçımdaki boyadan orialsiz kurtuldum c vita mini ile şimdi koleston naturals 8.1 8.0 karıştırmayı düşünüyorum nasıl olur bilmem ama
Kolestonun 6 dahil ve onun altı numaralar koyu oluyorBen bugün koleston ile ay ışığı kahvesine boyadım fakat çok büyük bir değişim olmadı.Boyadan kaynaklı galiba.
Bir de sizinkileri deneyeyim.
Saçlarımı o kadar açmaya çalıştım artık 7 belki düşünürüm ama 6 5 4 3 2 1 boyamam aslaKolestonun 6 dahil ve onun altı numaralar koyu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?