Saç Rengi ve Saç Boyama palette acık küllü kumral isteyenler için

misstrkr

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
7
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaslar sac rengimi secerken burdan cok yardim aldim size de yardimci olmak icin deneyimlerimi paylasmak istedim :) koleston açık küllü kumral boyamak isteyenler icin resim paylasiyorum

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar sac rengimi secerken burdan cok yardim aldim size de yardimci olmak icin deneyimlerimi paylasmak istedim :) koleston açık küllü kumral boyamak isteyenler icin resim paylasiyorumEki Görüntüle 887945

Cnm konuyu palette açık küllü kumral diye açmışsın ama burda koleston yazmışsın. Hangisi?? Ayrıca bu rengi boyamadan önceki saç renginde çok önemli onuda paylaşırsan daha çok yardımcı olmuş olursun.

koleston 8.1 canım ,, ben 6 ay önce daha önce hiç boyamadığım saçıma gölge attırdım kuaförde ,kendi sacım koyu oldugu ve gölgeler de zamanla açıldığı için çok kötü oldu mecburen komple boyamak zorunda kaldım bir defa boyayınca da devamı gelir derler ben de o altı ay boyunca sacımı hep farklı renklere boyadım sizinle paylaşıyım o zaman hepsini aklınızda soru kalmasın :)

bklıozzzzzzz

1.doğal saç rengim
2.palette sarı ve palette altın parıltılı toffie karışımı
3.palette altın karamel
4.palette bal köpüğü

gerçekten çok hoş duruyor saç rengin..ben de koleston 8 /0 açık kumral aldım ve kumralın üstüne boyucam umarım senınkıne yakın bı renk olur.turuncu olanlar varmış yada siyah.

1.doğal saç rengim
2.palette sarı ve palette altın parıltılı toffie karışımı
3.palette altın karamel
4.palette bal köpüğü
Eki Görüntüle 892366

2.numara pek guzel. Sormak istedigim sey Dogal sacin koyu ama renk karsiligi tam olarak nedir? Sacina 2.fotodaki renk karisimini direkt mi uygulandi oncesinde acma islemi yapildi mi? Ve (cok sordum biliyorum ) bu karisimin oranlari kaca kac? Su an ki sacinda muhtedem istedigim renk

açık küllü kumral 8.1 olur genelde ama koleston önermem baya koyu cıkıyor. palettenin yeni serisinden aldım denedim pişman oldum bakırımsı yaptı sacımı
Evet palette ilk boyaya bulaştıgım ve saçımı kumraldan başka her renge benzeten boya..

Evet palette ilk boyaya bulaştıgım ve saçımı kumraldan başka her renge benzeten boya..
ya aslından ben palette de cok renk denedim acık papatya 10.0, kahve renklerini denedim baya kutudaki rengin aynısını veriyor. 7.0 kumralını denedim o bile cok güzeldi.8.1 inden memnun kalmadı turuncumsu garip yaptı

ya aslından ben palette de cok renk denedim acık papatya 10.0, kahve renklerini denedim baya kutudaki rengin aynısını veriyor. 7.0 kumralını denedim o bile cok güzeldi.8.1 inden memnun kalmadı turuncumsu garip yaptı
saçlarımı siyaha boyamak gibi bir kurtuluş yolu bulmaya sebep olan. Siyahtan kurtulmak için kırk takla attıran sonunda saçımdaki boyadan orialsiz kurtuldum c vita mini ile şimdi koleston naturals 8.1 8.0 karıştırmayı düşünüyorum nasıl olur bilmem ama

koleston baya koyu cıkartıyor

Ben bugün koleston ile ay ışığı kahvesine boyadım fakat çok büyük bir değişim olmadı.Boyadan kaynaklı galiba.
Bir de sizinkileri deneyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…