Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

evet cnm yaa cok akmıştı bende kolestın kızıl bakıra boyadım ama kahverengi gibi bişey oldu ama yine eski rengime dönmek istiyorum kuaförüm ankarada burdada kimse yapamıo offf napcam benn:/

bide bişey sorcam tarcın bakırla bu renge ulaşabilir miyim tekrar kullananlar yardım edebilir mii???

cnm bu renkte güzelmiş.ben tarcın bakırla altın sarıyı karıştırıp boyadım sende oyle bı de ıstersen bıraz daha acıo.ama senın ıstedıgın renk benımde ıstedıgım renk.cok guzel yaa

evet yaa kesinlikleee ankarada yaşıyosan ben kuaförümü söylim istersenn süper yapıoo vede cok uygun..yaa ben bi iki günlüğüne gidip boyatmayı düşünüyorumm valla o kadar gözüm döndü kaydirigubbakcemile2 bi hafta falan geçsinde çünkü bunu boyayalı daha az oldu biraz aksın bakalımm yaa...

cnm yenı boyandıysa sacın bekle bıraz ıyce aksın renk yoksa sacın yanabılır.benım saclar berbat halde ama kıyıpta kestıremıom. söyle cnm kuaförü bi gidip görüneyım fiyatınıda yazda hazırlıklı olayımkaydirigubbakcemile3

arztez saçlarının son halinin resmini koyacaktın...bakalım ne durumda...koysana bi

cnm kızılayda yüksel caddesinden yukarı cıkarken sağda cafem var o sokakta crazy hair giriş katta...ben bir ayda yada bibucuk ayda bir boyatıyorum çabuk aktığı için ve 30liraya boyuyo sadece dip deil tüm boya yaptırıyorum hep. ki bu boyayı evde bulmak zor olduğu için bence gayet uygun geliyor zemuszemus işte benim sacım röfleden yanmıştı ama aylardır oraya gidiyorum ve suan kendine geldi bayaçama yine o renk olmak istediğim için cok bekliiyemem sanıyorumm boyatcammm en kısa zamandaaasosito sosito

pek belli olmuyor gece çekimikeşke gündüz çekimi olsaydı..daha net görürdük..buyrunnnnnnnnn..sağol yinede..bende boyayacam artık..

evet cnm malesef kötü görünüo resım kalıtesı düşük.olmassa gunduz cektıgım zamnda eklerım

ne demek boya yıpratmaz! kimyasal madde. kesinlikle doğal olmayan bişey.bitkisel dedikleri boyada bile kimyasal var.bal gibi de yıpratır boyasaçları.. hadi diyelim yıpratmadı... aama asla beslemez de.. lmaz:

evet cnm paletteyle bayadım altta kolestonun kızıl bakırı vardı ama akınca acık kumral olmuştü üzerine tarcın bakır boyadım hiç tahmin etmiyodum böle olcağını tam istediğim renk olduuu =))

kızlar saçlar süper olmuş özellikle elvaven rengini çok beğendim eğer resimdeki sensen maşallah nekadarda yakışmış sana o saç bence hiç değiştirme ama arka taraftaki saçlarda biraz ton farklılıkları olmuş sanırım bi dahaki boyamanda kapatırsın umarım,bende çoook uzun zamandır bakır kullanıyordum beyaz tenli olduğum içinde güzel oluyordu ama çok çabuk aktığı ve bebekli olduğumdan devamlı ilgilenemediğim için değiştirdim geçenlerde bu sefer sarı oldu sarıda bakım isteyen bi renk ama şimdilik memnunum,saçlarını boyatan herkes güle güle kullansın tarçın bakır favori renklerimden biridir

arkadslar bende karasızım yardımcı olurmusunuz sacım bakırdı sımdı kumral yaptırdım ne boyasam dıyorum röfle ıstemıyorum cok yıpratıyor

üstteki benim, alttaki simone simons diye bi kadın. istediğim renk başından beri oydu.. o yuzden ekledim onu da..teşekkürler ayrıca =) 2 kutu boya kalmıştı elimde. uçlara pek yetmedi. o yuzden olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…