Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

canımcım ben altın sarısı karştırdım ancak bu renk oldu küllü sarıyla karıştırırsan daha koyu olur.kendin bilirsin ama altın sarıyla karıştır bu renk istıyosan cnm

elvaven cnm saclarını cok begendım bende o renklerde ıstıyodum ama yıne koyu oldu.gerçi esmerım belkıde yakışmaz o kadar acık ama senınkı cok gusel olmuş

çok güzel olmuş canım güle güle kullan o saçlara nasıl bakıyosunuz ya ben hayatta okadar uzatamam patlarım sıkıntıdan sıcakta dahada zor valla tebrik ederim.ama dediğin doğru bir haftada akıyo insan hiç bişi anlamıyo her haftada boyanmazki ama renk çok hoş bendede öle durdu bikaç kez boyadım şimdi soluk bi bakır reni

saol cnm.boyalar cok yıpratıyo bakmak çok zor. kesilcek yakında..soluk bakır rengini de uzun süre kullanıyorum hemen boyamamak için..o da pek gitmiyo bana.. iddalı renkler bi başka oluyo..
kan kırmızı, tupturuncu falan daha iyi gidiyo bana ara ton kızıllara göre

elvaven cnm saclarını cok begendım bende o renklerde ıstıyodum ama yıne koyu oldu.gerçi esmerım belkıde yakışmaz o kadar acık ama senınkı cok gusel olmuş

böyle olması daha iyi sana da. daha açık turuncu çok yapay dururdu tenine..tatile gittiğimde almanlar falan orjinal saçlarım sandı.. turuncu çillerim de var, gözlerim de açık yeşil , turuncuyu çok istiyodum o yuzden

Son düzenleme:
aztez birkaç resmini koysana bacım yaaa...boya konusunda oldukça tecrübeliyim...bu tonu tutturmam lazım

üsttekini demin çektim..bugün elimde kalan son boyaları kullandım.. başından beri istediğim renk de alttaki..
biraz daha yaklaştım isteğime

Harika ! bayıldım ! bayıldım ! delikafadulden benımkı daha koyu oldu ya daha dogrusu ucları alttakı renkte acıktı ustelık ama senıkı super olmus ben bıraz fazla beklettım ondanmı acaba sen ne kadar beklettın canım ? ıcıne baska bı boya falan kattınmı dırek tarcın bakırmı bu? bu arada sende saclarında cok guzelsınız masallah :nazar:

saol cnm..bişey karıştırmadım.. pek saate de bakmadım.. her tarafımı boyadım.. evde dolandım bi tur attım.. hemen yıkadım..

tarcın bakırı okadar güzel met ediyosunuzki ben bile imrendim bende esmerim bana yakışırmı ne dersiniz

cnm ben esmerim koyu kızıl üzerine boyamıştım tarçın bakırı ilkinde çok iyi geldi açık tutmadı ama bidaki boyamama rengi açıldııı ..ondan saçın koyu ise boya ikinci boyamanda koyu birenk ekle az bşy öyle boya cnm:)opuyorumnanaktan

arztez cnm bence sarıyla karıştımadan önceki yani direk palleteyle boyadığın renk daha çok yakışmıştı sana bu yaptığın koyu sarı turuncumsu bi sarı olmuş.-tatlicadiarzu-

merhaba arkadaslar bende kuaförde boyatıyordum turuncu bakıra ama cok aktı ve bende üzerine kolestonun kızıl bakırını boyadım üzerine tarçın bakır tutar mı acaba???

istediğin tona bağlı...
kutunun üstündeki gibi istiyorsan , sarıya kadar açılan saçta bile anca düzenli boyattıkça oturuyor.

asLında kutunun üzerindekinden biraz daha koyu bi renkti benim sacım ve onu cok severek kullanıyordum yine öle olsun istiyorum...kuaförüm ankarada ve suan burdada bu rengi pek kimse tutturamıo o yüzden kendim boyamak istiyorum

şimdiki kızıl saçlarının içinde hafif bakırımsılık olur çok fazla değişiklik olmaz.. ama diplerin çıktıysa diplerin turuncumsu olur

hmm anladım o zaman sacımın biraz akmasını bekliyim sonrada acarım belki biraz suan zaten yeni boyandı bi iki hafta sonra boyamayı düşünüyorumm

n544024641_1260741

bu rengimi istiyorum geriiiiiii:(:(:(

Son düzenleme:
Back
X