Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

yaaa cnm bnde esmer oldugum için işte cesret edemedım.ama bı ton daha acıcam rengi .belkı banada kaş rengımı actıgım için çirkın durmuodur a.s

teşekkür ederim canım ama normalde çok bakımsız duruyor ılk fotograftakı sacım,bırde bu boya aktıkca daha guzel bır renk alıyor turuncuya dogru gıdıyor benımkısı bir fotograf daha koyayım ben onlar akşam çekilmişti çünkü...

bu boyanın tek begenmedigim yönü boyadıgın zaman saç diplerin turuncu oluyorrr..ama gercekten aktıkca güzeleşen bi boyaaa..bana kalırsaa bu boyanın içine çok az küllü koyu kumral eklense o turunculuk olmaz gibime geliyorrr

evet söylediğin gibi diplerim daha turuncu ama güneşte göze batmıyor pek canım ben turuncu olmasını istiyorum zaten aylardır ugrasıyorum en cok bu renkle yaklastım hala tam istediğim gibi değil

krometerapı cnm cok gusel bı renk cok begendım.bende altın sarısıyla karştırıp boyıcam bakalım nası olcak bu akşam.resım koyarım

kaydirigubbakcemile3cnm boyadım sankı cok fark etmedı gıbı ama kaşma olduugu içindir belkı yarın bi resım ceker koyarım .ilk boyadıgımla aynı gıbı geldı.aslında altın sarıyla trcın bakırı karıştırdım biraz daha acık olması lazım anlamadım.belkı akşam ya bana koyu gelıodur.yarın anşaılır

kemoterapi ve arztez çok farklı durmuş saçlarınız....arztez inki tam istediğim gibi müthişş

boyanmış halını koyım ama evde cekılmış ve sacım toplu.öncekı sacımdan 1 ton acık olmuş bide acıkken dışarda resım ceker koyarım

.........

Son düzenleme:
..................................................

Son düzenleme:
ya süper olmuş ya olamaz tam istediğim renk benim de :asigim: nasıl elde ettin bu rengi canım, yani daha önce hangi renkti , açtırdın mı rengi vs. onu soruyorum..ve de saçların çok güzel ve sağlıklı görünüyor bence benimkiler de bu tonlarda ama mahvoldu uçları felan :1no2:

benim de çok yıprandı. bidaha boyamam diyodum ama birden canım sıkıldı hadi boyayayım dedim.
sarıya kadar açtırmıştım rengini çok önceden.. üstüne bakır boyanmıştı.. 15 gün sonra da ben bunla boyamıştım ve hiç beğenmemiştim koyu olmuştu...1.5 ay hiç ellemedim.. aktı... sarı bakır gibi bi renk oldu soluk bi renk.. onun üstüne bunu boyadım.. boyar boyamaz yıkadım gibi bişey.. çok az beklettim..

1 haftaya akar zaten =D saol cnm

çok güzel olmuş canım güle güle kullan o saçlara nasıl bakıyosunuz ya ben hayatta okadar uzatamam patlarım sıkıntıdan sıcakta dahada zor valla tebrik ederim.ama dediğin doğru bir haftada akıyo insan hiç bişi anlamıyo her haftada boyanmazki ama renk çok hoş bendede öle durdu bikaç kez boyadım şimdi soluk bi bakır reni

boyanmış halını koyım ama evde cekılmış ve sacım toplu.öncekı sacımdan 1 ton acık olmuş bide acıkken dışarda resım ceker koyarım

benimde saçım kızıl bakır kahve bakır gibi duruyor...acaba tarçın rengine boyasam seninki gibi olur mu???bende küllü sarı veya altın sarıyla karıştırayım diyorum çünkü aslaa turuncu renk istemem asla...rda sadece senin tonunu beğendim...çünkü bende esmerim diğerleri aşırı turuncu....sence küllü sarı mı altın sarı mı karıştırmalıyım?:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…