Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

eet cnm kaşlarımı boyadım sımsıyah odugu için kaşlarla uymuyodu cokda memnunum.sacımında rengi aktı ama yınede cok hoş duruyo.hele güneşte altın sarısı gibi parlıyo.

angel cnm kaşımı kendım tüy sarartıcıyla açtım.3-4 dk bekletıp yıkadım.2 haftada eskı halıne dönüyo zaten.

merhaba kızlar bende açık turuncu sevenlerdenim.bi çok kez selective ve loreal in turuncu renklerini boyadım.ama hepsi koyu oldu.uzun araştırmalarım sonucu "000 nötr" yani beyaz açıcı boyayla karıştırmanın sonuca götürdüğünü gördüm.1 kutu palette tarçın bakır ve 1 kutu "0 nötr " boyayı karıştırın açık turuncuya sahip olun.sarı yerine beyaz boya karıştırın yani.benden önermesi yerimseniben

evet bunu ben de duydum ama yıpratır diye korkuyorum. ve aktığında sarı oluyo mu?

bir de bildiğim kadarıyla bu 000 nötr boya selectivede var, yani ben bi tek onda gördüm ve selektive ciddi anlamda öldürüyor saçı..siz başka hangi markada gördünüz

ben başka bi markada gördüm ama ismine dikkat etmedim akos olabilir ama

ben "alix" in nötrünü kullandım.arkadaşım sarımı oluyo diye sormuşsun.hayır sarı olmuyo.mandalin kabuğu gibi olmuştu benimkisi.yani açık turuncu.ama boyamaya saç diplerinden başlamıştım.buda önemli bi ayrıntı

'' 0 notr '' boyamı hıc duymamıstım boyle bısey heryerde varmı pekı bu boyalar ?
Nanelipeti resim koyabılırmısın gorelım rengı?

arkaşlar merhaba özellikle sorum arzteze olcaka.s.saçımın rengi şu an bakır kumral ama biraz aktı.tarçın bakırla altın sarıyı karıştırıp boyucam ama tereddütte kaldım ikisinden birer tüp mü koyayım yoksa tarçın bakırı iki tüp altın sarıyı bi tüp mü koyayım bilemedim sizce nasıl yapayım:uhm:

ozaman 2 kutu tarçın bakır bi kutu sarıyı kullan canım kalırsa boyan 10-15 gün sonra tekrara boyarsın çok çabuk akıyo ama saçların yoğunsa kalmaz

anladım canım saol bi de demek istediğim şuydu birebir kullanırsam saçımın rengi çok açılır mı.saçma bi renk olmasından korkuyorum.normalde iki kutu boya yetiyor.

Back
X