ya saçlarım zaten kızıl şu an güneşte tueuncu ama içerde koyu kızıl oluo:S ya ewet güneş çilleriyazın baya bollaşıoama kaşlarım koyu onları da açtırsam tuhaf olur mu
kibele canım 6lıksa aslında 9lugun acması lazım bende aldım bugun 9luk daha koyu yapmasında=).ben yeni boyadım 4-5 gün oluo ama aktı sanki.şimdi renk otursun die tekrar boyıcam 9lukla boyıyım diorum 1 ton acılsa kafii[/QUOTE
Canım ben daha önce boyadım tarçın bakıra fakat istediğimden koyu olduğu için diğer boyamamda içine sarı karıştırıp boyadım mesela 1 tüp sarıya yarım tüp tarçın bakır koyarak boyadım tabi istediğime daha yakın bi turunbcu oldu,bu arada tarçın bakırın peroksiti %9 luk %6 lık değil zaten o açıdan merak etme,içine sarı koyduğumda çok garip bi renk olmadı aksine ben beğenmiştim bakır tonlarını çok seviyorum ama çokta çabuk akıyo malesef:1closedeyes:
kibele canım 6lıksa aslında 9lugun acması lazım bende aldım bugun 9luk daha koyu yapmasında=).ben yeni boyadım 4-5 gün oluo ama aktı sanki.şimdi renk otursun die tekrar boyıcam 9lukla boyıyım diorum 1 ton acılsa kafii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?