Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

kızlar selam ben saçımı ren açıcı ile açtım şuan saman sarısı ben tamtamına o kapaktaki rengi istiyorum ancak katalogtan baktım o renkle pek alakası yok kapaktaki turuncu bnm istediğim renk gbi ama katalogda kumral gibi bir tarçın rengi sizce boyasam elde edermiyim?
acil cevap ne olurrr ;(

ya saçlarım zaten kızıl şu an güneşte tueuncu ama içerde koyu kızıl oluo:S ya ewet güneş çilleriyazın baya bollaşıo ama kaşlarım koyu onları da açtırsam tuhaf olur mu

yok cnm bence kaşlarının koyuluğu sorun olmaz ..sanmıyorumki simsiyah kaşların olsun koyu kahve felandır bence sırıtmaz yani..

gercekten cok guzel bi renk kapaktakinin aynisi tutuyo ama ilk gun biraz fazla turuncu geldi bana pek begenemedim.daha acik sari bakir renk isteyenler varsa loreal koyusari-bakir dore ile tarcin bakiri karistirip boyayin gercekten altin sarisi bakirli super bi renk oluo tarcin bakiri tek boyamaktansa o rengi daha cok sevdim ben.tarcin bakir biraz fazla turuncu geldi ama akinca oda guzel oluyo

kızlar benımde boyalarım evde boyanmayı beklıyo.cesaretım gelırse boyıcam=)) ben baya esmerım.aslında kendı saç rengimde bakır gibi ama yınede cesart edemıom .bu hafta sonu baoyarım heralde öncesı ve sonrası resmınıde koyarım fikir olurr

ya nasıl kapaktakinin aynısı oluyo ya.. ben sarıya açtırıp boyattım ona ragmen cok koyu bi kumral turuncu cikiyo. turuncu değil.. kumral kına turuncusu gibi...aynı o katalogdaki renk cikiyo. kapaktakiyle alakası yok katalogdaki renginin, bakın derim.. gittim sikayet bile ettim kapaktakinin aynısı falan degil bu diye. . studyo ortaminda ışıkta çekiliyo onlar diye savundular bide.
akınca da çok solgun duruyo.. dipleri akmıyo uçları akıyo..dipten de çıkan saçlarla desen desen bi görüntü... 15 günde, bilemedin 1 ayda bi boya istiyo.. tam bi bela oldu başıma.. istediğim renge ulaşsam neyse , onda da istediğim olmadı.. "okadar dert etcek ne var sür gitsin kafana , 3 ayda boyatma" mantığında biriyim ve bi boyanın beni bu kadar yorması beni çok sinirlendiriyo..
pembe yaptım, kırmızı, mavi, siyah , kahve , sarı her tonu denedim de , hiç biri bu kadar yormadı beni

koleston perfectin bakır yoğunlaştırıcı boyası var numarasını şu an tam hatırlamıyorum ama ben daha önce boyamıştım kızıllık kesinlikle yok ama koyu bir bakır oluyor ama kopkoyu değil.. yani şöle diyim tarçın bakırıyla da boyadım tarçın bakırn kapakla ilgisi yok bakır kızılı gibi bi renk oluyo.. elvavencim bulabilirsen bi koleston perfecti dene istersenyerimseniben

bende dün boyadım saçlarımı tarçın bakır'a çok güzel oldu kendi saç rengim kumral kutudaki gibi olmadı ama hoş oldu.. herkez beğendi en önemliside 'eşim' beğendi...

kızlaaaarrr yardım ediiinn :S:S
ben de saç rengimi açtım tam o kapakteki rengi istiyorum saçım şuan altın sarısı sizce o kapaktaki renk olurmu?
kozmetikte boya reyonunda çalışan arkadaşlara sordum öyle turuncu olmaz katalogtaki gbi olur dediler katalogtaki de bildiğimiz halis muhlis tarçın rengi:S ??????????????

bende boyadım sacımı kumralın üstüne boyadım ben baya turuncu istıodum aslında ama koyu turuncu gıbı oldu resım eklerım.1 hafta sonra tekrar boyıcam aynı renge renk otursun die.acaba diorum sarı ıle tarcın bakırı karıştırsammı.bi fıkrınız varmı nasıl olur dıe kızlar?karıştırıp boya kullanan oldumu

kızlar sarının üstüne bu boyayı sürmeyin olurmu turuncu sarı karışık kötü bir renk elde edersiniz...
kendi saçları kestane veya koyu kumral olanlar boyasın bence ozaman çok açık olmuyor güzel duruyor...

kızlar bişe sorcam bu tarcın bakır boyanın içindeki oksıdan %6 lık mıdır %9 lukmudur.bılen varmı.üstünde yazmıo.ben bıraz daha acık olsun die %9luk acıcı almayı düşünüyomda eger öyleyse almayım

büyük ihtimalle 6lıktır canım ..ben de tarçın bakıra boyarken senin dediğin gibi dışardan 9luk alıp onu koymuştum ama çok bir fark olmamıştı renkte.

kibele canım 6lıksa aslında 9lugun acması lazım bende aldım bugun 9luk daha koyu yapmasında=).ben yeni boyadım 4-5 gün oluo ama aktı sanki.şimdi renk otursun die tekrar boyıcam 9lukla boyıyım diorum 1 ton acılsa kafii

canım dream nikli arkadaş boyanın kendi peroksiti de 9luk demiş ben yanılıyor olabilirim 6lık sanıyordum ben ..belki oyüzden benimkinde bi değişiklik olmamıştır.. ama içine sarı koyarsan gerçekten 1-2 ton açılabilir rengi..

gercekten yaa bende sarı boyada var zaten onla karıştırıp deneyım bakem resımlerı ekleyım şimdiki halını 2.ci boyayıda buhafta yaparım onuda koyarım

bu güneşteki hali

bu evde ki hali

buda gündüz görünümü

artez çok güzel olmuş cnm sen tam olarak hangi boyaı kullandın saçların ne renkti boya falan karışımı yaptınmı?

angel cım cnm sacımın öncekı halını koyım

ilk halı byleydı dırek tarcın bakıra boyadım şimdi sarıyla karıştırıp tekrar boyıcam bıras koyu geldı bu renk bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…