fotoğrafları yüklüyorumEki Görüntüle 258511
eklediğim 2 yada 3 yıkama sonrası görünen hali
bekle o bikaç yıkamada akıyo zatenbende yapmıstım aynı sonucu gördüm ayrıca loreal koyu sarı dore bakır piyasada yokmus bgn gttm sordm alıcaktm kızl ve bakırların bazı tonları depolarda bile yok dediler şok oldm bu yüzden bidahaki boyamana tarcın bakıra papatya rengi karstrda boya rengi kırar daha turuncuya yakn olur ben öyle yapmıstım kolay gelsn..
coook tesekkur ederım cnm:) yaf bıkac kez yıkadım acıldı bıraz rengı ama ıstedıgım renk deıl tabıkıde.ayrıca papatya rengı hangı boya numarasını felan verırmısın yoksa altın sarısıyla felan tarcın bakırı karıstırsam turuncu olurmuyum yıne.
papatya rengi ve acık papatya rengi yine aynı markanın palettenin canım tarcın bakırla o papatyayı karstır öyle boya koyu tutmaz ozaman tam turuncu olur ha bu arada bende o rengi sevdigim için ve loreal 8.34 bulamadıgım için biraz arastrma yaptım veee syossun 8-7 altın karamel rengini buldumtam istedigim tonda bayrama o boyayı boyicam istiyosan sende onu dene cnm şimdiden kolay gelsin
saol canım yaa yarın gıdıcem boya almaya daha fazla dayanamıorum kızıl kızıl durmaya
fotoğrafları yüklüyorumEki Görüntüle 258511
eklediğim 2 yada 3 yıkama sonrası görünen hali
Canım ben daha önce yapmıştım zaten ve çok beğeniyorum yakışıyor da ve herkes çok beğeniyor ama daha önce oranı nasıl yaptığımı unuttum2 gündür forumda geziniyorum gözlerim böceklendi artık bulamadım bir türlü. Allah rızası için bir el atın kızlar
Kızlar ben de uzun zamandır palette 8-77 kullanıyorum ve şu anda açık bir renk oldu sarı döndü diyebilirim ve ben saçımı turuncu yapmak istiyorum (tupturuncu) :)) ve elimde palette 8-77 ile palette 10-4 (papatya sarısı) var. Turuncuyu elde etmek için bir tüp sarının içine yarım tarçın bakır mı koymam gerekiyor? (çok acil 1-2 saate kadar boyamam gerekiyor). :))
mantık olarak bir tüp tarçın bakırın içine yarım papatya sarısını eklemen gerek diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?