Eki Görüntüle 245723
Eki Görüntüle 245724
Eki Görüntüle 245725
Eki Görüntüle 245727
boyadıktan sonra böyle oldu :)çokta açık turuncu çıkmadı yani :)
son fotoğraf arabada canım karanlık bi ortam değildi yani, diğerlerinin hepsi akşam flaşlı çekim zaten :)eskisine göre daha mı koyu bilmiyorum ben 2 yıl önceki denememde resmen kırmızı elde etmiştim şuanki sonuçtan en azından o açıdan memnunum
Eki Görüntüle 245723
Eki Görüntüle 245724
Eki Görüntüle 245725
Eki Görüntüle 245727
boyadıktan sonra böyle oldu :)çokta açık turuncu çıkmadı yani :)
yıkadıkca açılıyo canım benimki öyle oldu.. sarıya doğru yaklaşıyor.. bu arada güzel olmuş ama koyu olmuş ben bunun biraz daha açığını istiyorum güle güle kullan canım
yıkadıkca açılıyo canım benimki öyle oldu.. sarıya doğru yaklaşıyor.. bu arada güzel olmuş ama koyu olmuş ben bunun biraz daha açığını istiyorum güle güle kullan canım
senin de ilk boyandığında kırmızı mı olmuştu canım?
teşekkür ederim canım
hemen akmasın az aksın rengi biraz daha turuncu olarak kullanırm düşüncesiyle elsevin boyalı saçlar için olanından aldım bakalım nasıl olucak onla
kahve saça uyguladım demişsin canım boyamıydı saçların??
evet canım hikayesi şöyle aslında. doğal çıtçıt saç aldım ben baya koyu kahveydi saçımı koyu kahve yaptı sonra sıkıldım ben 3 ay sonra filan bakır balyaj attırdım ama beğenmedim istediğim tonda olmadı çünkü kahve boya vardı.. neyse onun üzerine ben evde kendm aldım tarçın bakır yaptım. bakır oldu üstler daha açık altlar biraz daha koyu oldu. o balyajlı yerler de daha açık oldu.. neyse ben açıcımı aldım bir de tarçın bakır + altın sarısı . palette açıcıyla açtım saçımı tarçın bakır yaptım bu rengi sevdim. şimdi baya boya aktı sarıya döndü biraz turunculuklar ama üzerine o karışımı uygulayacağım. boyalı kahve saça olmuyor. dipler açık oluyo altlar koyu
Eki Görüntüle 247121
kızlar bu renge tarçın bakırla ulaşabilir miyim? Saçlarım 7.31 ile boyalı bakır balyajlı... Kestane kebap acil cevaap!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?